Сумський НАУ започаткував конкурси в рамках Форуму сільської молоді

18.09.2014 16:35

Сумський НАУ започаткував конкурси в рамках Форуму сільської молодіСумський національний аграрний університет розпочав цикл конкурсів для школярів області та міста Суми в рамках проведення щорічного Форуму сільської молоді.

Серед них:

  • конкурс проектів ландшафтного дизайну «Школа мрії»,
  • вокальний конкурс «Співуча Сумщина»,
  • інтелектуальний конкурс «Сучасне та майбутнє Сумщини»
  • спортивні змагання з футболу,

17 вересня 2014 року у Краснопільському районі на базі Миропільської, Самотоївської, Краснопільської та Славгородської загальноосвітніх шкіл був проведений І тур вищеназваних заходів.

Перед школярами та вчителями виступив ректор СНАУ Володимир Ладика, який підкреслив важливість та актуальність Форуму сільської молоді, побажав школярам успіхів та перемоги у конкурсах. «За сільською молоддю – майбутнє українського села, і саме ви у подальшому спроможні зробити так, що українське село жило так само комфортно, як європейське», - зазначив ректор.

А далі проводилися власне самі конкурси. Наразі відомі імена перших переможців у пісенному конкурсі «Співуча Сумщина». Ними стали Анастасія Бобир, Світлана Куксова , Катерина Вербенкова та Оксана Веремієнко.

Згідно з умовами конкурсу, переможці районних етапів представлятимуть свої навчальні заклади у фінальному турі конкурсу, який незабаром пройде у м Суми в театрі ім. Щепкіна.

На правах рекламы