Фестиваль психології та творчості «КУЛЬБАБА» у Сумах

02.06.2015 10:50

Фестиваль психології та творчості «КУЛЬБАБА» у СумахКінець червня для сумчан відзначиться унікальним, захоплюючим, незабутнім заходом. Фестиваль психології та творчості «КУЛЬБАБА» уже вп’яте відкриє свої двері, вікна та кватирки для цікавих гостей.

Цього разу «КУЛЬБАБА» буде проходити з 26 по 28 червня на базі відпочинку "Грунівська Січ".

Варто відзначити, що це триденний захід, що проходить за межами міста. На фестивалі представлено більше ніж 50 майстер-класів, близько 35 ведучих. Фестиваль створено з метою набуття та обміну корисною інформацією, яка сприяє всебічному розвитку особистості. А ціллю заходу є: підвищення психологічного, культурного, духовного розвитку населення.

Як правило, на фестивалі кожному щось знайдеться до душі. На гостей чекає триденна незрівнянна атмосфера розвитку, відпочинку та пізнання. Захід включає в себе майстер-класи, тренінги, концерти, семінари різної спрямованості. Так, цього разу будуть представлені такі напрямки:

  • психологія (позитивна психотерапія, гештальт-психологія, робота з жіночністю);
  • творчість (театральна імпровізація, плетіння ловців снів, етно-барабани, постановка голосу, гра на сопілках);
  • оздоровчі та духовні практики (йога, сур’я намаскар, акройога, руханка);
  • автентичні традиції (обереги, еко-життя, козацькі забави);
  • розвиток та активний відпочинок (психологічні ігри, хороводи, катання на конях, лазня).

На учасників також будуть чекати різного роду ігри, музичні імпровізації та театральні виступи, вечірня програма біля багаття.

Простір фестивалю «КУЛЬБАБА» дозволяє отримати багато корисної інформації за відносно невеликий термін, познайомитись із різними напрямами всебічного розвитку особистості. Більш того кожен учасник фестивалю може реалізувати свої знання у якості ведучого.

Самопізнання, здоровий спосіб життя, утвердження моральних, культурних та соціальних цінностей – це все можна знайти на фестивалі психології та творчості «КУЛЬБАБА».