В Києві пройде чемпіонат по складанню кубика Рубіка

10.04.2012 16:17

В Києві пройде чемпіонат по складанню кубика Рубіка «Щоденник.ua» запрошує школярів та педагогів України взяти участь у Міжнародному Чемпіонаті зі швидкісного складання кубика Рубіка «Ukraine Open 2012».

21-22 квітня 2012 року в Києві відбудеться відкритий міжнародний чемпіонат зі швидкісного складання кубика Рубіка «Ukraine Open 2012». Офіційний партнер Міжнародного Чемпіонату освітня мережа «Щоденник.ua» запрошує усіх школярів та педагогів України взяти участь у конкурсі та виграти цінні призи від організаторів Чемпіонату та порталу «Щоденник.ua».

Чемпіонат проходитиме під керівництвом і наглядом делегатів із Всесвітньої Асоціації Кубика. Це змагання спрямовано на підтримку та стимулювання інтелектуальної творчості дітей та молоді.

Змагання будуть проводитися у вісімнадцяти дисциплінах. Переможцем дисципліни стає учасник з найкращим результатом розв’язання головоломки. Замірювання результатів розв’язання відбувається на спеціальних сенсорних секундомірах, що починають відлік часу і фіксують результат після дотику.

Чемпіонат проводиться за два дні:

  • 1-ий день з 9:00 до 18:00 – відкриття, відбіркові тури;
  • 2-ий день з 9:00 до 18:00 – фінали дисциплін, нагородження, закриття.

Якщо учаснику немає 18 років, дитина має спитати дозволу у своїх батьків або опікунів. Якщо учасники не вміють складати кубик Рубіка, то їх перед Чемпіонатом за півгодини навчать розв’язувати всесвітньо відому логічну гру. А після цього кожен може взяти участь у Міжнародному Чемпіонаті.

Реєстрація учасників відбувається на місці, але для полегшення організаційного процесу бажано пройти попередню реєстрацію на сайті Всесвітньої Асоціації Кубика - http://worldcubeassociation.org/results/c.php.

Місце проведення змагання – Малий зал БК «КПІ» Адреса: м.Київ, пр. Перемоги, 37

Дата: 21-22 квітня 2012 року

Контактна особа: Оксана Аккерман – керівник PR-відділу «Щоденник.ua»

E-mail: [email protected]

Тел.: (044) 377-76-86