Наркотики та мобільні телефони до зони знову не потрапили

15.05.2012 16:06

Наркотики та мобільні телефони до зони знову не потрапили Щедра посилка днями повинна була потрапити до Сумської виправної колонії (№116), проте не склалося. Співробітники виправного закладу вчасно викрили та затримали правопорушників.

Мешканець міста Суми М. за допомогою свого Daewoo Lanos намагався провезти до охороняємої зони досить широкий асортимент заборонених предметів: 15 мобільних телефонів, один КПК (кишеньковий персональний комп’ютер), шість зарядних пристроїв до мобільних телефонів, чотири сім-карти мобільних операторів, два бинта чорного кольору, шість пар боксерських рукавиць в яких знаходилося чотири пакунки з подрібленою речовиною зеленого кольору «канабіс». Все це була ретельно заховано в автомобільних колесах.

До речі, при виправному закладі офіційно діє станція технічного обслуговування автомобілів, куди приїжджають автовласники, і перед потраплянням до СТО всі авто проходять ретельну перевірку на наявність заборонених предметів. А громадянин М., напевно, розраховував на свою хитрість, попередньо подаючи заяву на обслуговування, але як кажуть «не судьба»!

Тим же часом кмітливий мешканець м. Шостка Р., який до речі вже відбував покарання в Шосткінській ВК (№66), завважав себе влучним волейболістом та намагався перекинути до охороняємого об’єкту поліетиленовий пакунок. Проте спільний патруль периметру установи співробітниками пенітенціарної служби та представниками Шосткинського БНОН дав змогу попередити перекид та затримати громадянина. Подальший догляд показав начиння пакунку - дві акумуляторні батареї до мобільного телефону «NOKIA», психотропну речовину «амфетамін» та речовину рослинного походження зеленого кольору, зовні схожу на «канабіс», приблизною вагою 30 гр. Подальша експертиза покаже, чим насправді є речовина зеленого кольору, але і інших предметів вже досить для порушення кримінальної справи.

Читаючи дані рядки також потрібно вважати на те, що потрапляння наркотичних чи спиртоємних речовин до закритих об’єктів може накоїти багато лиха – як співробітникам установ, так і особам, які відбувають там покарання. А також зіпсоване найближче майбутнє тих, хто намагається доставити «заборону», але їх подальша доля вже залежить від вироку суду.

Наркотики та мобільні телефони до зони знову не потрапили Наркотики та мобільні телефони до зони знову не потрапили
Наркотики та мобільні телефони до зони знову не потрапили Наркотики та мобільні телефони до зони знову не потрапили