Із чим носити вкорочені штани

11.05.2023 09:15

Із чим носити вкорочені штаниУкорочені штани є безперечним трендом ось уже кілька останніх сезонів, і дизайнери всього світу вигадують різні варіації цього предмета гардеробу, щоби порадувати сучасних модниць із будь-якими уподобаннями. Якщо ви є шанувальницею цього різновиду штанів, то вам, напевно, буде цікаво дізнатися, із чим носити укорочені штани.

Укорочені штани є улюбленим предметом гардеробу багатьох панянок; з їхньою допомогою вони створюють неповторні та унікальні образи, які будуть доречні в різних випадках та ситуаціях. Цей різновид штанів можна носити не тільки в теплу пору року, але і взимку, адже вони будуть чудово виглядати з теплим пальто, а також із короткими утепленими ботильйонами на підборах.

Якщо говорити про те, що носити з укороченими штанами, то варіантів може бути дуже багато. Не думайте, що такі штани підійдуть лише високим і струнким панянкам, адже це не так. На представницях прекрасної статі з круглими формами такі штани теж виглядатимуть чудово, тільки важливо правильно підібрати фасон. Пухким дівчатам підійдуть вільні штани, що звужуються до гомілки. Отже, давайте розберемося, із чим комбінувати укорочені штани.

Одяг під укорочені штани

Якщо ви стали щасливою власницею вкорочених штанів, то обов’язково маєте зрозуміти, із чим їх носити. У цьому питанні все залежить від того, який образ ви хочете створити. Укорочені штани гармонують із блузками, майками, футболками, також їх носять із корсетами, блейзерами та светрами.

Якщо ви вирішили створити класичний образ з укороченими штанами, то доповніть їх легкою шифоновою блузкою і коротким або подовженим жакетом. Для створення популярного в наші дні образу в стилі кежуал вам знадобиться вільний светр або сорочка, тільки пам’ятайте, що під укорочені штани не носять шкарпетки, тому вам доведеться в будь-якому випадку залишити відкритою щиколотку. Підкреслити приналежність до стилю кежуал допоможе заправлена в штани широка сорочка, а також вільний жакет із грубої тканини. Доповніть образ оригінальним поясом — і тоді вам не буде рівних.

Якщо ви любителька рок-стилю в одязі, то у вас просто величезний простір для уяви. З класичними вкороченими штанами можна носити шкіряну куртку, шкіряний піджак, косуху, картату сорочку, білу футболку із чорною безрукавкою, а також майки з яскравими принтами. Доповніть образ стилістичними аксесуарами, і тоді він буде дуже оригінальним.

Взуття під короткі штани

Якщо говорити про те, яке взуття носити з укороченими штанами, то тут у вас є чимало варіантів. Укорочені штани можна носити з балетками, сандалями, босоніжками та туфлями на плоскій підошві, підборах, платформі або шпильці. Тут вам також потрібно спиратися на те, який стиль ви вирішили створити.

Для стилю кежуал чудовим варіантом стануть сліпони або кеди на товстій підошві, а якщо ви вирішили створити діловий образ, то комбінуйте штани з класичними туфлями-човниками на шпильці. Для створення рок-стилю в одязі вам потрібно взути під укорочені штани грубі туфлі або черевики на платформі, кеди на тонкій підошві або мокасини.

Дизайнери також рекомендують носити такі штани із черевиками-оксфордами або з будь-яким іншим взуттям із витонченою шнурівкою. Доповнити такі черевики можна класичним жакетом, оригінальним поясом, а також шарфом у клітку.

Як бачите, є безліч варіантів одягу та взуття під укорочені штани, тому ви можете надіти під них практично будь-яку річ. Тільки не забувайте, що штани яскравого забарвлення краще носити з однотонним одягом та взуттям, а ось класичні чорні, білі та сірі штани можна комбінувати з речами яскравого кольору.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/5812