Із чим носити угі

22.06.2023 08:57

Із чим носити угіУгі (також уггі, від назви бренду UGG) — улюблене взуття багатьох дівчат, адже ці австралійські чоботи з баранячої шкіри дуже м’які, теплі та зручні. Деякі люди вважають угі верхом несмаку та неакуратності, але це тільки тому, що вони не знають, із чим носити угі, щоб вони стали чудовим доповненням будь-якого образу.

Угі — дуже зручне, комфортне й легке взуття, яке просто підкорило модниць своїми унікальними якостями. Творці оригінальних чоботів запевняють, що їх можна носити за будь-якої погоди, адже натуральна овчина підтримує температуру всередині взуття, зігріваючи ноги взимку та охолоджуючи їх улітку (на жаль, китайських підробок, які заполонили ринок, це не стосується).

Але угі мають і свої недоліки. Наприклад, вони візуально вкорочують ноги, а тому невисоким дівчатам варто подумати, чи потрібне їм взуття, яке надасть їхній фігурі приземкуватості. Також в угах відсутній супінатор, який би підтримував прогин стопи, а тому любителькам уг доведеться придбати ортопедичні устілки, які допоможуть зробити чоботи більш комфортними та запобігають появі плоскостопості. Якщо ці недоліки вас не лякають, вам варто дізнатися, що ж одягнути з угами.

Штани під угі

Правильно підібравши штани під угі, можна створити бажаний образ. Ідеальний варіант — джинси або лосини. Можна носити також укорочені штани, але їхня довжина має бути нижче коліна. Щоб збалансувати фігуру, зробити її тендітнішою, рекомендується одягати угі під максимально вузькі джинси. Чоботи можуть бути короткими, середніми чи високими.

Сукні та спідниці під угі

Угі чудово виглядають у комплексі з короткими в’язаними та трикотажними спідницями та сукнями. До речі, угі також відмінно виглядають із подовженими светрами, пуловерами, а також із сукнею-светром, що облягає фігуру, але під останню можна носити тільки високі угі. Щоб зробити фігуру стрункішою, поєднуйте угі з короткими сукнями трапецієподібної форми.

Колготки під угі

Високі, короткі та середні угі чудово поєднуються і з теплими колготками, і з капроновими. До речі, дизайнери рекомендують підбирати колготки під колір уг так, щоб вони були на пару тонів темнішими або світлішими, ніж чоботи.

Теплі колготки з великим орнаментом — ідеальний варіант під короткі коричневі угі, а ось чорні капронові колготки краще одягати з високими угами. Ви любителька яскравих колготок? Сміливо носіть їх з угами, але пам’ятайте, що образ обов’язково потрібно доповнити іншою яскравою деталлю, яка поєднуватиметься з колготками (шарфом, рукавичками або беретом).

Врахуйте, що якщо ви зробили акцент на колготках, то варто відмовитися від яскравого верху, адже так можна перебрати з яскравими деталями та надати зовнішньому вигляду вульгарності.

Верхній одяг під угі

Угі шикарно виглядатимуть із пальто вільного крою, коротенькою шубкою або пончо. Ці чоботи також чудово поєднуються з курточкою спортивного крою, укороченим пуховиком або дублянкою. Носіть угі зі шкіряною курточкою будь-якого кольору, правильно підібравши шарф.

Шорти під угі

Шорти з угами створять зухвалий стиль, який до душі не кожній, а тому будьте уважні та подумайте, чи підійде вам такий образ. Такий стиль вам до вподоби? Отже, сміливо носіть угі з короткими шортами будь-якого крою. Це можуть бути і джинсові шорти, і шорти з манжетами, виконані з брючної тканини.

Безсумнівно, багато панянок віддають перевагу угам не дарма, адже це взуття ідеально поєднується з практично будь-яким одягом.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/4717