Як кинути коханку? Поради чоловікам, що хочуть перестати зраджувати

16.11.2023 14:13

Як кинути коханку? Поради чоловікам, що хочуть перестати зраджуватиКожна (чи майже кожна) коханка мріє рано чи пізно стати законною дружиною свого чоловіка. Але якщо в нього щодо цього інші плани, то неминуче розставання. Давайте сьогодні поговоримо про те, як кинути коханку, щоб заподіяти їй якнайменше страждань і болю.

Чого боїться чоловік, який вирішив покинути коханку? Того, що буде боляче йому, їй чи їм обом. Того, що закінчиться зв'язок, який приносив радість та задоволення. Але найголовніше —того, що, розлютившись, покинута коханка про все розповість його дружині.

Кращий можливий варіант — чесно і прямо повідомити коханку, що вам настав час розлучитися. Скажіть, що вас загризло сумління, що ви зрозуміли, якою нікчемністю та йолопом були по відношенню до обох коханих жінок у вашому житті, що вам набридло постійно ховатися і боятися. При цьому дайте можливість їй теж висловитись, покричати на вас і поплакати, але будьте тверді у своєму рішенні.

Вам складно навіть уявити собі таку розмову? Що ж, ви можете ще трохи «потягнути», але пам'ятайте, що якщо думки про розставання вже відвідали вас, то так чи інакше ваш зв'язок наближається до свого завершення. І або ви врешті-решт кинете коханку, або вона вас.

Тільки не тіште себе ілюзіями, що вдасться розлучитися цілком безболісно — так не буває. Хоча, звісно ж, ви можете зробити так, щоб страждати вам обом довелося менше. По-перше, старайтеся не «зливатися» без будь-яких пояснень: якщо ви просто зникнете, це не допоможе коханці забути вас швидше, а, навпаки, дасть привід шукати вас і, можливо, навіть розшукати вашу дружину, щоб повернути вас.

По-друге, не надумайте дозволяти собі неважливі формулювання, які, за вашим задумом, повинні вказати коханці її «місце». Пам'ятайте, що це ви були тим, хто «нагородив» її подібним статусом, і коханка — така сама людина, як і ви. У неї, як і у вас, є почуття, думки, потреби та бажання. Це не річ, яку можна викинути, коли набридне!

Що ж, як робити не потрібно, ви зрозуміли. А як тоді буде правильно? Якщо духу розлучитися відразу і назавжди не вистачає, спробуйте діяти поступово. Скоротіть кількість зустрічей до мінімуму, перестаньте фінансово брати участь у житті коханки, перестаньте щось планувати разом, перестаньте взагалі якось допомагати цій жінці.

Робіть все, щоб ваше спілкування зійшло нанівець. Забудьте про спільні відвідування кафе, кінотеатрів або інших громадських місць, припиніть разом зустрічатися з друзями та знайомими. Якщо вас з коханкою пов'язують ще й якісь спільні справи, їх доведеться теж припинити. Емоційно теж максимально дистанціюйтеся від коханки. Перестаньте обговорювати з нею якісь глибоко особисті теми, не цікавтеся докладно її проблемами та справами.

Намагайтеся також обмежити розмови з коханкою про ваше спільне минуле, про ваші почуття. Перестаньте «зависати» на сторінках вашої коханки у соціальних мережах, стежачи за її життям, у якому ви більше не берете участі. Не проявляйте ревнощів, навіть якщо здається, що коханку ось-ось «вкрадуть» у вас з-під носа. Ви вже вирішили покинути її, то навіщо ж вам знову включатися в конкурентну боротьбу?

Не скаржтеся коханці, що вам хочеться бути разом, але «обставини сильніші»! Вам може здатися, що так ви в її очах виглядатимете благородно, але насправді ви таким чином лише дасте жінці хибну надію на спільне майбутнє, адже вона думатиме, що ваші обставини можуть змінитися.

Якщо ви все зробите поступово і згодом настільки віддалитеся від коханки, що у стосунках залишиться хіба що інтимна близькість, та й то зрідка, ваші почуття один до одного згаснуть, пристрасть піде, а ви обоє дійдете остаточного висновку, що далі вам не по дорозі. Але якщо ви раптом почнете сумніватися і то відштовхуватимете коханку від себе, то знову завойовуватимете її увагу, вам доведеться кататися на цих емоційних гойдалках ще дуже довго, завдаючи страждать і собі, і їй.

У результаті вам, швидше за все, доведеться повернутися до того самого варіанту, про який ми писали ще на початку, — одразу й назавжди обірвати зв'язок, поговоривши відверто. Не опускайтеся до образ, будьте чесні, не давайте жодної надії на продовження. При цьому не пропонуйте залишитися друзями, не намагайтеся задобрити жінку прощальним подарунком і точно не пропонуйте прощальний секс.

Жінка, яка цінує свою гідність, знайде в собі сили прийняти розлучення і не почне вам мститись. Але як бути, якщо коханка не хоче залишитися покинутою і погрожує розповісти про все вашій дружині? Варіантів у вас не так багато. Ви можете спробувати вмовити її цього не робити, можете спробувати шантаж у відповідь або ж можете зважитися самостійно розповісти дружині правду, але в будь-якому випадку вибір доведеться робити на свій страх і ризик, приймаючи всю повноту відповідальності, адже тільки вам відомо, до яких змін у житті приведе ваше рішення та якими будуть його наслідки.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7671