Чому весь час «щастить» на одружених?

11.04.2024 14:14

Чому весь час «щастить» на одружених?Зустрічатися з одруженим чоловіком — вибір, який зробить далеко не кожна жінка, але чомусь є й ті, які постійно натикаються саме на зайнятих чоловіків, причому роблячи це зовсім не спеціально. Що ж тому виною? Чому весь час «щастить» на одружених і що з цим робити? Давайте з'ясуємо разом.

Якщо один-два рази потрапити на гачок одруженому чоловікові, який шукає пригод та новизни відчуттів, ще можна випадково, то коли буквально кожен чоловік, з яким ви зустрічаєтеся, виявляється одруженим, то це вже стає закономірністю і викликає подив і злість. Ну, як же так? Чому завжди одні тільки одружені трапляються? Невже більше не лишилося нормальних вільних чоловіків?

Не поспішайте з висновками. Неодружені (або розлучені) чоловіки є, причому у величезних кількостях. Але, можливо, самі того не усвідомлюючи, ви у відносинах шукаєте саме те, що вам можуть дати тільки одружені чоловіки, навіть якщо про наявність у них дружин ви дізнаєтеся постфактум.

Вам занадто нудно у звичайних відносинах

Так, це нелегко визнати, але вільні чоловіки вас можуть не приваблювати, тому що вам із ними надто нудно: все передбачувано та банально, вам не вистачає гострих відчуттів, драми, страждань. Відносини здаються прісними, у них немає «перчинки». А ось із одруженим інша справа — ви одразу отримуєте таке напруження пристрастей, що у-ух!

Вам не потрібна відповідальність

Якщо чоловік повністю належить вам, то доведеться брати якусь відповідальність на себе за щасливі та тривалі стосунки. А якщо не хочеться? Тоді можна зустрічатися з одруженим, щоб і собі, і всім оточуючим говорити, мовляв, ви й раді б вийти за нього заміж, але, нічого не вдієш, він зайнятий і невідомо, коли розлучиться. Погодьтеся, зручно.

Ви не хочете займатися спільним побутом

Коли чоловік одружений, будь-які побутові потреби, на кшталт прання, приготування, прибирання або купівлі нових речей, він зазвичай задовольняє в сім'ї. А вам дістається все «солоденьке» - романтика, подарунки і пристрасні ночі. При цьому у вас залишається повно часу на себе, спілкування з друзями, хобі тощо. Ну і чим погано?

Одружені чоловіки видаються більш гідними

Якщо якась жінка за цього чоловіка погодилася вийти заміж, то це, вважай, знак якості. Здається, що такий чоловік уже «надресований» дружиною, він уміє утримувати сім'ю, виконувати якісь хатні обов’язки, виглядає надійним і солідним. Навіщо ж вам тоді звертати увагу на холостяків?

Чому ваш вибір саме такий? Важко сказати, адже причин може бути безліч. Наприклад, одна з них - це ваші комплекси, через які ви здається собі недостатньо гарною для «повноцінних» відносин із вільними чоловіками. Вам легше погодитись на роль «запасної» жінки, ніж стати для чоловіка єдиною.

Інша причина — ваш страх болю та розчарування. Якщо у вашому житті вже були невдалі стосунки, які розбили вам серце, то вам хочеться убезпечити себе від подальших потрясінь, і одружений чоловік для цього підходить: ви будете приємно проводити час, але нічого серйозного між вами так і не буде.

Крім того, якщо ви росли в сім'ї, де батьки не змогли подати вам приклад стабільних здорових відносин між чоловіком і жінкою, то однією з причин вашої «тяги» до одружених може бути якраз невдалий сімейний сценарій, який ви підсвідомо раз пораз втілюєте у власному житті.

Інфантильність — теж одна з причин, через які вам хочеться для себе саме зайнятого чоловіка. Вам хочеться бути ніжною і милою дівчинкою, що спирається на плече розумного і сильного чоловіка, який за вами красиво доглядатиме, балуватиме подарунками і практично нічого не вимагатиме натомість. Прямо як батько, який у вас був (є) або про якого ви завжди мріяли, але, на жаль, серед холостяків такий чоловік – рідкість.

Також у деяких випадках виною вашої «тяги» до одружених може бути ваш характер. Вам просто подобається бути у всьому першою та кращою, ви любите отримувати те, що хочете, і не погоджуєтесь на компроміси. Сподобався одружений чоловік? Якщо вам він потрібен, вам на це начхати — ви досягнете свого за будь-яку ціну. Причому, можливо, ви навіть втратите до «трофею» весь інтерес, щойно він стане вашим.

Чи вважаєтеся ви поганою жінкою, якщо вам весь час «щастить» на одружених? Запитайте себе про це. Якщо ви задумалися про те, чому так відбувається з вами, то, напевно, все ж таки щось вас у такій тенденції турбує. А отже ви, мабуть, у глибині душі вважаєте, що те, що відбувається, неправильне і потребує виправлення. Як ви можете зробити в цьому випадку?

Ви можете спробувати самостійно розібратися в собі і виявити серед перерахованих або інших можливих причин, що штовхають на зв'язки з одруженими, саме вашу. Можливо, доведеться «покопатися» дуже глибоко, адже часто наші справжні почуття та страхи добре «закопані». І, так, вам буде, швидше за все, дуже складно, але якщо ви твердо маєте намір змінити закономірність, якщо хочете перестати витрачати час на одружених чоловіків і знайти те щастя, на яке, на вашу думку, заслуговуєте, то нічого не бійтеся!

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7780