Подарунки на 8 Березня: ідеї в останню хвилину

07.03.2023 13:45

Подарунки на 8 Березня: ідеї в останню хвилинуЯкщо ви просто палаєте бажанням привітати близьких жінок із 8 Березня, але згадали про свято буквально в останній момент, вам не позаздриш. Але все ж вийти із цієї ситуації з гідністю цілком можливо, якщо знати ідеї подарунків на 8 Березня в останню хвилину. Сьогодні ми допоможемо вам у цьому.

Свята часом мають властивість наступати зовсім несподівано. Здавалося б, ще недавно світ божеволів із нагоди Дня всіх закоханих, а ось уже й Міжнародний жіночий день на носі. І, як на зло, про подарунки згадується тоді, коли вже немає часу на пошуки «най-най» варіантів.

Що ж робити, якщо ви не встигли заздалегідь пройтися магазинами чи зробити подарунок своїми руками? Для початку не панікуйте. У вас ще є шанс підібрати відмінний презент, але для цього потрібно трохи проаналізувати ситуацію, що склалася.

По-перше, має значення, кому конкретно призначається подарунок. Погодьтеся, одна справа, якщо ви в останню хвилину шукаєте подарунки для співробітниць від імені всієї чоловічої половини вашого колективу, і зовсім інша — якщо йдеться про кохану жінку, маму, сестру, дочку чи близьку подругу. Підхід до вибору буде різним.

По-друге, вам бажано враховувати ставлення самої жінки (або жінок) до майбутнього свята. Наприклад, одні представниці прекрасної статі навіть від найближчих чоловіків чекають на 8 Березня простих і недорогих подарунків, тоді як інші цього дня хотіли б отримати щось дуже цінне та ексклюзивне. Нарешті, по-третє, важливий, звісно ж, ваш бюджет, адже зазвичай складно вибирати щось «таке», маючи в розпорядженні умовні 100 гривень.

Цукерки та чай/кава

Подарунки в останню хвилину, на жаль, найчастіше банальні, але якщо ви не можете дозволити собі залишити близьких жінок без привітання з 8 Березня, то стара добра класика цілком підійде. Тільки вибирайте справді смачні цукерки та якісний чай чи каву – навіть у супермаркеті обов’язково знайдеться справді ексклюзивна продукція, подарувати яку буде зовсім не соромно.

Квіти та шампанське

Букет квітів та пляшечка гарного шампанського — ідея в останню хвилину для всіх, хто вживає алкоголь. А щоби подарунок був хоч трохи менш банальним, спробуйте вибрати не стандартні троянди, мімози чи тюльпани, а якісь інші квіти, бажано — ті, які любить жінка, яку збираєтеся вітати.

Срібна прикраса

Для близької жінки може стати непоганим подарунком в останню хвилину прикраса зі срібла. Але попереджаємо відразу, ви маєте точно знати, що: а) жінка, у принципі, любить прикраси; б) жінка носить срібло. Звісно ж, вибрати підходящий варіант буде досить складно, але, як правило, універсальним вважається комплект із ланцюжка та підвіски (кулона).

Сертифікат

Якщо у вас дуже мало часу перед святом, а прогадати з подарунком боїтеся, то вас завжди може виручити подарунковий сертифікат. На 8 Березня сертифікати зазвичай купують у магазинах косметики та парфумерії, лавках сувенірів та різних жіночих «штучок», у спа-центрах – це перевірений роками варіант. Але якщо хочете бути оригінальнішими, даруйте сертифікати на відвідування, скажімо, стейк-хауса, на покупки у винному маркеті або, а чому б і ні, в інтим-шопі (як ви розумієте, це тільки для партнерки).

Подарунковий бокс

Ідея скласти в гарну коробочку кілька невеликих, але приємних подарунків дуже хороша, якщо потрібно в останню хвилину привітати з 8 Березня хоч когось із колег по роботі, хоч когось із близьких. Зазвичай закупити все необхідне можна прямо в одному місці, а наповнення та бюджет ви вибираєте самі. У подарункові бокси для жінок на 8 Березня прийнято класти хороші солодощі, кілька універсальних косметичних засобів, милі чашки та затишні шкарпетки, сухофрукти та горіхи, чай і каву, але ви можете виходити з уподобань та смаків тієї жінки, якій призначений ваш бокс.

В останній момент підібрати подарунок на 8 Березня може бути не просто складно, а архіскладно, адже немає часу ретельно продумати вибір і доводиться покладатися на ось такі загальні варіанти, якя перераховані вище. Але ви можете полегшити собі завдання, якщо витратите кілька хвилин і визначите, де саме вам буде зручніше купувати подарунки, ґрунтуючись на уподобаннях одержувальниць, вирішите, скільки готові витратити, і подумаєте про святкову упаковку.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7476