Привітання на гендер-паті своїми словами

08.01.2024 14:24

Привітання на гендер-паті своїми словамиГендер-паті - це особлива вечірка, під час якої батьки в оточенні гостей дізнаються про стать майбутнього малюка. Якщо ви маєте бути гостем подібної вечірки, вам можуть знадобитися привітання на гендер-паті своїми словами для щасливих батьків. Зберігайте, щоб не загубити.

Головна «фішка», завдяки якій гендер-паті стали такі популярні, це спеціальний ритуал впізнавання статі малюка. У наш час є безліч варіацій такого ритуалу, наприклад, це може бути розрізання особливого торта з кольоровими коржами, підпалювання кольорових димових шашок, запуск салютів, конфетті, повітряних кульок тощо.

До кінця такого ритуалу ніхто, навіть самі батьки, статі майбутньої дитини ще не знають. І для вас як для гостя це означає, що і подарунок, і словесне привітання потрібно готувати без «прив'язки» до того, народиться хлопчик або ж дівчинка. Відповідно, правильніше буде скласти вітальну промову так, щоб вона була універсальною, або ж ви можете підготувати одразу дві промови – для будь-якого із можливих результатів.

До речі, коли йдеться про привітання на гендер-паті своїми словами, звичайно ж, найкраще дійсно повністю самостійно придумати текст подібних привітань, зробивши його максимально індивідуальним і, що важливо, щирим. Однак ми чудово розуміємо, що далеко не всі є майстрами слова та готові експромтом «видати» гарну вітальну промову на адресу майбутніх батьків.

Ось чому ми підготували для вас кілька надихаючих варіантів, і пропонуємо скористатися ними, щоб скласти власну промову без зайвого клопоту і нервів.

Привітання на гендер-паті для майбутньої мами

***
Вітаю з цим хвилюючим та захоплюючим періодом, сповненим справжньою радістю та щастям. Очікування дитини - це безцінний і заповітний дар від Всевишнього, і я щиро сподіваюся, що цей подарунок наповнить твоє життя неймовірними веселощами та чудесами.

***
Побажання благополучної вагітності, міцного здоров'я, позитивних емоцій, теплих слів підтримки, щирого кохання та гармонії супроводжують тебе. Від щирого серця вітаю з цим захоплюючим періодом! Нехай вагітність протікає гладко і легко, а ти і малюк відчуваєте себе чудово, занурені в атмосферу щастя та радості.

***
Вітаю з цією дивовижною подією. Нехай малюк усередині росте та розвивається, кожен новий день вагітності наповнюється особливими моментами та чудесами. Бажаю тобі почуватися чудово, не відчувати страху і насолоджуватися неймовірним щастям. Тепер ти не одна, адже у тебе під серцем маленька людина, яку ти плекатимеш і любитимеш.

***
Щиро вітаю тебе з цим благословенним очікуванням і бажаю вам обом здоров'я та невичерпного щастя. Нехай вагітність пройде легко, і кожен день буде сповнений радістю.

***
Вітаю тебе із цим важливим етапом у житті! Скоро ти станеш мамою, і я впевнений(а), що твоя дитина буде щасливою, адже ти - людина добра, турботлива і здатна любити! Нехай вагітність приносить лише позитивні емоції, а пологи проходять легко!

***
Вітаємо із найчудовішим часом у житті кожної жінки. Нехай ці місяці пройдуть благополучно. Бажаємо, щоб неприємні симптоми не турбували тебе, і ти повністю насолоджувалась тим величезним щастям, яке зародилося всередині тебе. Нехай здоров'я і відмінний настрій супроводжують тебе, і твоя дитина вже відчуває, як її дуже люблять і чекають, і що вона народиться у світі, наповненому любов'ю, добротою, щастям і позитивом.

***
Вітаю із вагітністю! Вітаю тебе з цим важливим періодом у житті та щиро бажаю лише радісних моментів та щасливих переживань під час твого цікавого становища. Нехай кожен день наповнюється добрими моментами та турботою від близьких. Бажаю тобі почуватися чудово і з нетерпінням чекати приходу твого дива.

Привітання на гендер-паті для майбутнього тата

***
Твоє прекрасне маля вже в дорозі! Ми сповнені радості за тебе та майбутню матусю! І чи то будуть балетки, чи хокейні ковзани, ми впевнені, ваша маленька зірочка буде огорнута любов'ю!

***
Принц чи принцеса? Нам не терпиться дізнатися, яким буде чарівне поповнення у вашій родині! Вітаю вас обох і бажаю провести цей час очікування у повній гармонії та радості та зустріти нову людину у цьому світі з величезною любов’ю.

***
Батьківство – одна з найчарівніших подорожей у житті! Вітаю тебе з новою роллю, з якою, я впевнений(а) ти легко впораєшся! Неважливо, чи буде у вас дівчинка або ж хлопчик, а головне, що це ваш улюблений малюк, який зовсім скоро потішить нас своєю появою на світ і даруватиме радість!

***
Найменші ніжки залишають найбільший слід у наших серцях! Щиро вітаю з майбутнім народженням дитини та бажаю отримувати і від очікування, і від появи малюка на світ лише приємні емоції! Не забувай берегти свою кохану, адже вона зараз особливо потребує твоєї любові, турботи та ніжності!

***
Вітаю, вже незабаром у тебе буде причина не спати о 3 годині ночі. Найулюбленіша і найочікуваніша причина! Нехай усі складнощі пройдуть швидко, а залишиться лише радість та нескінченне щастя!

***
Дитина заповнює місце у вашому серці, про яке ви ніколи не підозрювали! Вітаю із появою малюка на світ вже незабаром і бажаю, щоб вас обійшли стороною всі негаразди та смутки, а шлях батьківства для тебе та твоєї коханої був легким та веселим!

***
Вітаю, любий «ім'я»! Сьогодні ти дізнаєшся, хто вже зовсім скоро ощасливить вас своєю появою на світ – хлопчик чи дівчинка. Ми всі зібралися тут, чекаючи цієї хвилюючої новини і раді, що нам випала честь розділити такий чудовий момент разом з вами! Нехай маля росте міцним та здоровим!

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7706