Що робити, якщо дівчина любить іншого

25.04.2024 14:29

Що робити, якщо дівчина любить іншогоВсі знають, що серцю не накажеш, але коли кохана дівчина любить когось іншого, це знання, на жаль, не допомагає. І залишається вирішити, що робити у цьому випадку, щоб не наробити лиха. Спробуймо розібратися разом.

Почнемо з того, що ситуації, звісно ж, бувають різними. Чи знає дівчина, яку ви любите, про ваші почуття, чи зустрічаєтеся ви, чи є одне для одного «ексами»? Хто саме отой «інший»? Чи взаємно у них усе з дівчиною? Що вона сама вам каже з цього приводу? Як розумієте, якоїсь універсальної поради в цій ситуації бути не може, а тому треба все розглянути по порядку.

Отже, давайте спочатку з'ясуємо, що робити, якщо та дівчина, яка любить, на жаль, не вас, насправді вашою ніколи й не була і взагалі може навіть не знати про ваші почуття. Як у цьому випадку бути?

Насамперед подумайте, любите ви реальну дівчину або образ, який оселився у вашій голові? Наскільки добре ви знаєте її? Чи спілкувалися з нею хоч коли-небудь або ж зітхаєте по ній таємно?

У ситуації, якщо ви любите дівчину, з якою ніколи не перебували у стосунках, а може бути навіть і не надто добре знайомі, є дуже велика ймовірність, що ця «любов» не більше, ніж плід вашої уяви. Можливо, вам вона подобається зовні, можливо, ви закохалися з першого погляду і тепер плекаєте це почуття, але навряд чи без «підживлення» воно переросте у щось більше.

Дуже ймовірно, що вам просто хочеться задовольнити свій «мисливський» інтерес, хочеться мати дівчину як цінний трофей, довівши собі та оточуючим, що ви легко досягаєте свого. Але чи думали ви про почуття самої дівчини? Можливо, ви взагалі не її тип?

Не намагайтеся змусити дівчину бути з вами

Часто на просторах інтернету можна зустріти поради, які допомагають «змусити» дівчину полюбити вас. Але подумайте добре, що ви від цього виграєте? Навіщо вам дівчина, яку потрібно неодмінно змушувати бути з вами? Чи не краще буде знайти ту, яка добровільно і з величезною радістю саме вас називатиме коханим?

Не загрожуйте, не переслідуйте дівчину

Якщо ви думаєте, що різні погрози або переслідування — це хороший спосіб «довести» дівчині своє кохання і змусити її зробити вибір на вашу користь, то ви глибоко помиляєтеся. Повірте, жодна нормальна дівчина не буде з кимось зустрічатися з почуття страху чи жалю. Більше того, вона може заявити на вас до поліції.

Не пиячте

Намагатися втопити проблеми в алкоголі — погана витівка. Це тільки у фільмах подібне виглядає круто, а герой навіть після цілої пляшки віскі залишається красенем, до якого липнуть усі привабливі дівчата навкруги. Насправді все дещо прозаїчніше: ви не тільки гробитимете своє здоров'я і виглядатимете не дуже, але й ризикуєте нарватися на неприємності, а вам воно треба?

Не влаштовуйте сцен ревнощів

Якщо з коханою дівчиною ви одне одному ще ніхто, то жодного права влаштовувати їй сцени ревнощів у вас немає. Більше того, так ви можете злякати її і відштовхнути від себе, звівши нанівець навіть дружнє спілкування, якщо воно є.

Не розмовляйте з дівчиною про її коханого

Якщо ви маєте можливість спілкуватися з дівчиною, яка закохана в іншого, то в розмовах з нею не згадуйте про її обранця. Не треба ані лаяти, ані хвалити його, вдайте, що його взагалі не існує. З вами вона має забувати про нього, а для цього вам потрібно давати те, чого не вистачає саме їй: уважно слухайте її, піклуйтеся, допомагайте, якщо це у ваших силах, радуйте її і захоплюйте.

Якщо ви знаєте, як розвиваються стосунки дівчини і того, кого вона любить, і бачите, що справи йдуть не дуже, це означає, що шанси у вас є і вам безперечно варто спробувати щастя. Постарайтеся бути поряд і робити приємні знаки уваги, допоможіть дівчині краще пізнати вас, але не перестарайтеся і не будьте дуже нав'язливі. Крім того, слідкуйте за тим, щоб не опинитися у френдзоні, коли дівчина, знаючи про почуття хлопця до неї, свідомо дає йому надію на можливу взаємність та використовує у своїх цілях, називаючи «лише другом».

Що робити, якщо ваша «офіційна» дівчина любить іншого? Тут йдеться вже про зраду і «розклад» зовсім інший. По-перше, ви можете відчувати себе зрадженим, і це абсолютно природно. Дайте собі прожити це відчуття, не намагайтеся від нього втекти, усвідомте та прийміть те, що сталося. У жодному разі не дійте необачно, ви можете наробити таких справ, що потім гірко пошкодуєте!

Коли біль і образа трохи минуть, настав час подумати, як бути далі. Ви, звичайно, можете вступити в конкурентну боротьбу і спробувати знову викликати до себе інтерес, але задумайтеся, чи варто гра свічок. Навіть якщо зараз дівчина усвідомлює, що з вами їй краще, ніж з іншим, де гарантія, що аналогічний випадок не станеться пізніше? Причому чим частіше подібне повторюватиметься, тим вище буде впевненість дівчини в тому, що ви нікуди від неї не подінетеся, а значить можна не боятися втратити.

Є, звичайно, ще досить малоймовірний, але все ж таки сценарій розвитку подій, коли дівчина навмисно повідомляє вам, що любить іншого, щоб викликати ревнощі і спонукати діяти активніше . Можливо, вона не відчуває від вас тієї ніжності та турботи, якої їй хотілося б, і таким чином вона намагається достукатися до вас.

Що ж, якщо ви й надалі не маєте наміру виявляти свою любов тим способом, який їй підходить, то краще просто відпустіть її і дайте можливість знайти того, хто зможе це зробити. А якщо ви хочете змінитися і готові докладати зусиль, то скажіть про це дівчині, пообіцявши бути більш чуйним і уважним хлопцем, - це зовсім не ознака слабкості і не робить з вас «підкаблучника».

Що ще можна зробити? Ви можете відверто поговорити з дівчиною про свої почуття - нічого краще поки не придумано. Тільки пряма та чесна розмова допоможе вам розставити всі крапки над «i». Тільки тримайте себе в руках. Намагайтеся ні в чому не звинувачувати дівчину, не обзивайте її і тим більше не намагайтеся завдати дівчині фізичного болю.

Якщо ви розумієте, що не можете далі бути з дівчиною, яка любить іншого, утримайтеся від помсти. Не варто їй на зло терміново шукати нову дівчину, не варто йти і кулаками до «суперника», щоб з'ясувати стосунки. Вашою найкращою «помстою» стане те, що ви дасте їй спокій і з часом забудете про неї. Для цього намагайтеся не слухати «вашу» пісню, не перетинатися з нею у спільних компаніях, якщо це можливо, не тинятися «випадково» біля її будинку, місця навчання чи роботи. Знайдіть заняття, яке допоможе згаяти час, не думаючи про неї.

Виявити, що дівчина любить іншого, а не вас, боляче і тяжко, але, на жаль, таке життя — не все складається так, як хотілося б, і не на все ви можете вплинути. Але що варто пам'ятати, так це те, що коли одні двері зачиняються, неодмінно відчиняються інші, і, хто знає, можливо вже незабаром ви зустрінете ту, яка відповість взаємністю і допоможе вам відчути себе щасливішим.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7791