Сумчан запрошують на презентації книги про Суми та нового трилеру Макса Кідрука

05.10.2016 09:56

Сумчан запрошують на презентації книги про Суми та нового трилеру Макса Кідрука 9 та 11 жовтня у Сумах відбудуться книжкові презентації. Мешканцям нашого міста буде представлено першу ілюстровану книгу про місто Суми для дітей, а також новий трилер Макса Кідрука під назвою «Зазирни у мої сни». Презентації пройдуть у «Студії 18», та у Конгрес-центрі СумДУ.

Перша ілюстрована книга про місто Суми для дітей

Приєднуйся до подорожі вулицями затишного маленького міста, де на тебе чекають цікаві історії, що траплялися у Сумах, розповіді про людей, які тут жили і працювали.

Але не все так просто: на кожній сторінці ти знайдеш завдання, які повинен розв'язати, щоб дізнатися найцікавіше.

Створено з любов’ю до Сум.

Презентація відбудеться 9 жовтня о 14-й годині в Студії 18 (вул. Соборна, 36, вхід у подвір'я через арку та піднятись на 3й поверх). Вхід вільний. Довідки за телефоном 0509579696.

Макс Кідрук «Зазирни у мої сни»

Вже зовсім скоро в Сумах відбудеться презентація нового трилеру Макса Кідрука "Зазирни у мої сни"! Разом з автором пориньмо у захопливий світ містики, жахів та сновидінь. Традиційно не обійдеться без екшену, технотрилеру та інтриг. Про це і не тільки ми дізнаємось на зустрічі з письменником.

Тож занотуйте: 11 жовтня о 19 годині в Конгрес-центрі СумДУ (вул. Покровська, 9/1; колишня бібліотека УАБС). Вартість квитків: 50 грн. Попередньо можна придбати: - інтернет-кафе Galaxy (вул. Соборна, 32); - магазин Supera (ЦУМ, 2й поверх, ліве крило). Також квитки можна буде придбати на вході перед заходом.

Організатори: Cultura_sm. Довідки за телефоном: 0662442225.

Таку подію проґавити неприпустимо!


Сумчан запрошують на презентації книги про Суми та нового трилеру Макса Кідрука Сумчан запрошують на презентації книги про Суми та нового трилеру Макса Кідрука