«ЧистоFest» в Сумах: масштабне прибирання і розваги (програма)

22.04.2016 14:11

«ЧистоFest» в Сумах: масштабне прибирання (розклад)Вже завтра в суботу, 23 квітня, відбудеться наймасштабніше прибирання країни – еко-акція «Зробимо Україну Чистою Разом» у 2016 р. Підготовка тривала близько 3 місяців. І силами громадських активістів на сумчан чекає організоване прибирання з вивозимо сміття та феєричне дійство «ЧистоFest» протягом всього дня біля ТРЦ «Мануфактура».

Прибирання стартує о 10.00 на 17 локаціях в місті Суми та ще близько 50 локацій буде прибрано в межах області. Центральною локацією в Сумах є територія від ТЦ «Епіцентр» до залізничного мосту в бік Блакитних озер. Також прибирання відбуватиметься в дитячому парку біля закинутої «Ромнтики», в районі Прокоф`єва, на Баранівці біля дитячого табору «Ровесник» тощо.

Одночасно з прибиранням розпочинається «ЧистоFest».

Програма:

Офіційне відкриття акції буде біля універмагу «Київ» о 10.00. Звідти ж виїжджає до ТРЦ «Мануфактура» «БайкерFest» – близько 400 байкерів будуть створювати шалене дійство біля торгового центру, а далі повезуть бажаючих на прибирання центральної локації.

О 12.00 починається «Еко-виставка» та серія майстер-класів від 10 учасників, 3 з яких підприємці, що мають в Сумах власний еко-бізнес!

Також буде проведено конкурс дитячого малюнка в 14.00, одночасно будуть проходити танцювальні батли від 5- танцювальних шкіл нашого міста.

О 15.00 почнеться святковий концерт, нагородження кращих волонтерів та розіграш призів, які можна отримати, маючи один з 1000 лоторейних флаєрів, які були попередньо розповсюджені на промо-акціях. Також флаєр-лоторею можна буде взяти у координатора будь-якої локації після її прибирання.

Ввечері о 19.00 все ще біля ТРЦ «Мануфактура» відбудеться рок-концерт за участі 3-х сумських гуртів.

О 20.00 розпочинаємо конкурс на поїдання суші та вареників, в якому можна взяти участь попередньо завантаживши своє фото в один із альбомів у групі «ВКонтакті».

Перед закриттям всі зможуть насолодитись крутим фаєр-шоу від об`єднання «Конкордія». О 22.15 відбудеться офіційне закриття акції до наступного 2017 року.