Сумчане просят вернуть остановки по требованию

23.03.2017 18:14

Сумчане просят вернуть остановки по требованиюС понедельника, 20 марта, в Сумах маршрутные такси, в соответствии с решением горсовета, перестали останавливаться на остановках по требованию. Но уже через 2 дня сумчане обратились к властям города с петицией, в которой просят вернуть такие остановки, в особенности остановку возле ТРЦ «Лавина».

Петиция была зарегистрирована в Единой системе местных петиций 22 марта. Ее автор — Татьяна Одновьюнова. В тексте петиции указывается в частности, что необходимо пересмотреть бывшие остановки по требованию и включить наиболее востребованные в новую схему остановок общественного транспорта.

Текст петиции:

«З 20 березня,2017року у Сумах змінився режим роботи зупинок громадського транспорту. Згідно з новими правилами, маршрутні таксі не можуть зупинятися на зупинках «на вимогу», як це було раніше.

Ми розуміємо конструктивність вказаних дій міської влади, що мають навести лад в автомобільному русі міста, яке кількісно перенасичене громадським транспортом. Але просимо Вас диференціювати колишні «зупинки на вимогу», з метою включення найбільш затребуваних з них жителями міста, до нової схеми зупинок громадського транспорту.

Зокрема, просимо повернути можливість виходу та посадки пасажирів громадського транспорту біля ТРЦ «Лавина». На нашу думку, кількість мешканців міста, які мають потребу скористатися саме цією зупинкою, значно перевищує середньостатистичне користування зупинками громадського транспорту у м. Суми.

Торгово-розважальний центр «Лавина» - є найбільшим об’єктом торгівлі та дозвілля для жителів найбільш населених мікрорайонів міста Суми. Відсутність зупинки громадського транспорту створює значні незручності для людей, що не користуються автомобілями, інвалідів, батьків з малюками.

Пропонуємо повернути зупинки "на вимогу" з метою поліпшення життя сумчан, надання можливості зручного пересування містом за допомогою міського громадського транспорту.»

На текущий момент петиция собрала уже 184 голоса из 250 необходимых. Подписать петицию можно по ссылке https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/566.