Суми сьогодні без води, тролейбусів та вуличного освітлення

20.10.2022 09:25

Суми сьогодні без води, тролейбусів та вуличного освітленняСьогодні, 20 жовтня, в Сумах діють заходи, спрямовані на обмеження споживання електричної енергії. Так, о 7:00 припинено електропостачання водозаборів, тролейбуси, за деякими виключеннями, не працюватимуть, вуличне освітлення вмикатися не буде.

Сьогодні протягом дня КП «Міськводоканал» здійснюватиме підвіз води до лікарень, у житлові масиви.

Усі тролейбуси будуть на маршрутах із 5:30 до 7:00. Далі у проміжках із 7:00 до 8:00 та з 17:00 до 18:00 курсуватимуть лише ті, що з автономним ходом. Комунальні та приватні автобуси працюватимуть у посиленому режимі.

Керівництво громади просить всі підприємства, установи, заклади громадського харчування максимально обмежити свою роботу для економії енергоресурсів країни.

Також громадян закликають максимально обмежити споживання електроенергії у побуті та вимкнути всі електроприлади, без яких можна обійтися. При цьому зазначається, що согодні, з 7:00 до 22:00, в Україні можуть бути застосовані заходи обмеження споживання. Коли саме виключатимуть ту чи іншу вулицю, визначає місцевий оператор розподільчих мереж (обленерго).

За матеріалами: https://smr.gov.ua/uk/