ВПО та вразливі категорії населення зможуть отримати безплатні гарячі обіди

21.08.2023 11:40

ВПО та вразливі категорії населення зможуть отримати безплатні гарячі обідиОтримати абонемент на гарячі обіди від БО ПБФ «Карітас Суми», який діятиме впродовж 30 днів з 23 серпня 2023 року, можна буде за попередньою реєстрацією.

Право на отримання гарячих обідів матимуть ВПО та вразливі категорій населення, які постраждали від війни. Це люди з інвалідністю 1-ї, 2-ї груп та з інвалідністю з дитинства (діти до 18 років); багатодітні сімʼї, у яких троє і більше неповнолітніх дітей. Повторно абонементи на гаряче харчування не видаватимуть.

Обіди видаватимуть в рамках проєкту «Харчова та гігієнічна безпека для ВПО та місцевих жителів, які найбільше потребують, 2023» за підтримки «Caritas Germany» та «Caritas Ukraine». Кількість обідів обмежена, а зареєструватися на їхнє отримання можна лише за посиланням.

Після запрошення на реєстрацію при собі потрібно мати оригінали документів (паспорт, ІПН, документ, що підтверджує категорію вразливості, довідку ВПО, свідоцтво про народження дітей, форму 13 за наявності ID-картки) на кожного члена сімʼї, а також за потреби посвідчення багатодітної сімʼї.

За матеріалами smr.gov.ua