До Сум надійшла благодійна допомога від німецької компанії Dortmunder Energie- und Wasserversorgung GmbH (DEW21)

22.09.2023 13:52

До Сум надійшла благодійна допомога від німецької компанії Dortmunder Energie- und Wasserversorgung GmbH (DEW21)За сприяння департаменту фінансів, економіки та інвестицій Сумська міська ТГ отримала від німецької компанії Dortmunder Energie- und Wasserversorgung GmbH (DEW21) спеціалізоване обладнання для підтримки надійності енергопостачання.

Допомога надійшла в рамках проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні».

Спеціалізоване обладнання, зокрема теплообмінники, шафи керування, насоси та комплектуючі до них були передані управлінню освіти і науки та ТОВ «Сумитеплоенерго».

Устаткування використовуватиметься для оптимізації енергетичних процесів, підвищення продуктивності та, головне, забезпечення стабільного та ефективного енергопостачання.

«Безумовно, подібні проєкти не лише сприяють розвитку енергетичного сектору, а й дають віру в його стабільність та покращують якість життя мешканців громади», – зазначають у департаменті фінансів, економіки та інвестицій.

Ця ініціатива є результатом співпраці між GIZ Ukraine, урядом Німеччини, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, а також ГО GoLocal.

За матеріалами: https://sumypost.com/