Внаслідок обстрілу центру Білопілля загинуло 3 жінки: оголошено день жалоби

18.07.2023 09:28

Внаслідок обстрілу центру Білопілля загинуло 3 жінки: оголошено день жалобиВчора, 17 липня, внаслідок обстрілу центру Білопілля загинули дві жінки. А сьогодні, 18 липня, стало відомо, що в лікарні померла жінка, яка постраждала внаслідок цієї атаки рф. У Білопільскій громаді та у Сумах сьогодні оголошено день жалоби за загиблими.

«Сьогодні під час ворожого обстрілу центру міста загинули наші мешуканці – Приходько Людмила Іванівна та Дедушко Ніна Андріївна. Десять людей отримали поранення різної ступені складності. Співчуваємо рідним та близьким загиблих та молимось за здоров’я поранених наших земляків», – повідомив голова Білопільської ОТГ Юрій Зарко.

Майже відразу після обстрілу на місце трагедії виїхав начальник Сумської ОВА Володимир Артюх.

«Опівдні, коли жителі Білопілля відпочивали в парку в центрі міста, обідали, спілкувались, ворог вдарив по них з артилерії. Обстрілом знищене адмінприміщення, загинули люди – дві місцеві мешканки. Десять людей травмовано, є тяжкопоранені, лікарі борються за їх життя, – зазначив Володимир Артюх. – Я був у Білопіллі, поговорив з місцевим керівництвом, дав доручення усім службам допомагати людям».

Як повідомив міськголова Білопілля Юрій Зарко, у лікарні померла жінка, яка постраждала внаслідок атаки рф по центру Білопілля. «На жаль, дива не сталося…. Від отриманих поранень померла Тетяна Лєбєдєва», – написав посадовець.

За матеріалами: https://sumypost.com/