У Сумах п’яний чоловік влаштував у квартирі вибух

12.12.2023 09:30

У Сумах п’яний чоловік влаштував у квартирі вибухВ Сумах внаслідок вибуху у одній з квартир багатоповерхівки постраждали двоє осіб. Повідомлення про подію надійшло до поліції вчора, близько 17:00. На місце вибуху на чолі з начальником Головного управління Національної поліції в Сумській області негайно виїхали працівники «КОРД», вибухотехніки, кінологи та слідчо-оперативна група.

Як попередньо встановили правоохоронці, 46-річний сумчанин, повернувшись додому, побачив свою співмешканку у компанії іншого чоловіка. Перебуваючи у стані алкогольного спʼяніння, на грунті ревнощів, не стримавши агресії, господар квартири підірвав невідомий вибуховий предмет.

У результаті вибуху жінка та сам підривник отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні для надання медичної допомоги.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України « Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Наразі поліцейські проводять невідкладні слідчі дії, досудове розслідування триває.

За матеріалами: https://sts.sumy.ua/