Як відзначити 8 Березня з подругами вдома

02.03.2023 13:35

Як відзначити 8 Березня з подругами вдомаЯкщо галасливі вечірки в клубах — це не про вашу компанію або просто від них втомилися, то це не означає, що Міжнародний жіночий день ви не зможете провести весело. Сьогодні ми пропонуємо вам сьогодні дізнатися, як відзначити 8 Березня з подругами вдома, щоб вийшло цікаво і незабутньо.

Чим добре святкування вдома? Насамперед тим, що тут вам і подругам можна бути просто самими собою. Вдома панує вільна та розслаблена атмосфера, вам не потрібно намагатися вразити шикарним виглядом оточуючих і ви можете самі підібрати зручний для всіх час і спланувати бюджет.

Але, погодьтеся, просто вкотре посидіти за домашнім святковим столом із салатами та закусками неймовірно нудно. Ми радимо вам спробувати перетворити звичайні домашні посиденьки на щось цікавіше, і ось які ідеї вам можуть стати в нагоді.

Вечеря з фондю

Ви не просто смачно їсте, а й сам процес приготування закусок робите частиною святкування. В ідеалі вам потрібна фондюшниця, але якщо її немає, то підійде і звичайна мультиварка, у чаші якої ви зможете розплавити сир із вином та спеціями. Підготуйте сири, що добре плавляться, біле вино і за бажанням різні добавки, такі як гриби або томати. Занурювати в сирну масу можна шматочки хліба, овочів, м'ясних продуктів тощо.

Кіномарафон

Перегляд улюблених фільмів нон-стоп - це дуже популярна останнім часом ідея. Збирайтеся з подругами, запасайтеся смаколиками та напоями та включайте що-небудь у тему свята. Наприклад, у своє кіноменю можна додати такі відомі стрічки, як «Щоденник Бріджет Джонс», «Сніданок у Тіффані», «Дівчата», «Реальне кохання», «Красуня», «Москва сльозам не вірить», «Щоденник пам'яті» тощо.

Спа вдома

Хто сказав, що спа-процедури можна проводити лише у салонах? Вдома також можна обладнати імпровізований спа-центр. Присвятіть ваше свято красі та релаксу: запасіться різними цікавими косметичними продуктами або спробуйте зробити засоби для догляду за шкірою та волоссям своїми руками; увімкніть розслаблюючу музику, приглушіть світло, запаліть ароматні свічки. Для частування візьміть трав'яний чай та легкі десерти, які не зашкодять фігурі.

Винний арт

Навіть якщо здається, що ваші навички в малюванні погані, ви з подругами все одно можете відчути себе справжніми художницями, якщо на 8 Березня зберетеся разом за мольбертами та фарбами. Найголовніша «фішка» - це супровід вашого арт-сеансу гарним вином: малюйте та насолоджуйтесь смачним напоєм. Тільки врахуйте, що буде потрібна певна підготовка, адже вам потрібно заздалегідь купити полотна, фарби і пензлики, підготувати цікаві (можна тематичні) взірці, а також, звісно, придбати вино та легкі закуски до нього.

Кулінарний майстер-клас

Якщо ви чи хтось із ваших подруг вмієте готувати щось напрочуд смачне, то можна частину вечора присвятити кулінарним справам. Тільки оберіть щось, що не потребує багато часу і сил і чим ви зможете або разом поласувати, або пригостити своїх домашніх.

Кулінарних гуру у вашій компанії немає? Тоді ви можете просто разом щось приготувати, скажімо, піцу. Запасіться різними начинками і соусами, і дайте можливість кожній з вас створити власний варіант знаменитої італійської страви. Ну і, звичайно, потім всі разом оцініть кулінарні старання одна одної.

Дегустація

Якщо ви думаєте, чим можна вдома зайнятися з подругами на 8 Березня, спробуйте влаштувати дегустацію. Ви можете дегустувати будь-що, що вам подобається. Наприклад, у складчину купіть кілька різновидів вина, підготуйте гарні келихи, наріжте сир, гарно розкладіть горіхи та фрукти, доповніть медом, джемом чи конфітюром. Куштуйте та оцінюйте, а в кінці виберіть найкраще на загальну думку вино.

Караоке

Караоке-вечірка вдома? Можна, якщо у вас хороша звукоізоляція, інакше сусідам не позаздриш. Ну, а якщо ніяких сусідів немає, то вам і карти в руки, точніше, мікрофон. Пісні для караоке сьогодні широко доступні безкоштовно, а у вашій компанії, напевно, хоча б у когось знайдеться відповідне обладнання.

Веселі перевдягання

Навіть тим, хто не надто любить вбиратися у звичайний час, може сподобатися ідея перевдягання у різні веселі та кумедні костюми чи вбрання. Зберіть по шафах все, що є у вас незвичайного, а потім скомбінуйте речі і від душі пофотографуйтесь в них, роблячи смішні пики і приймаючи навмисне незграбні пози.

Настільні ігри

На перший погляд може видатися, що настільні ігри - це ну дуже нудно. Але насправді вечір за настолками може пролетіти зовсім непомітно, якщо підберете варіанти, які будуть цікаві всім. Це може бути і старий добрий «Крокодил», і різні «бродилки», і квізи тощо.

Піжамна вечірка

Домашні паті в піжамах вже давно стали класикою дівочих посиденьок. Але якщо раптом вам із подругами ще не доводилося влаштовувати піжамну вечірку, то 8 Березня — чудова нагода, щоб виправити цей недогляд. Одягніть затишні і забавні піжами і перегляньте свої старі спільні фото, згадайте найкращі історії, які з вами всіма траплялися, поділіться своїми любовними секретами - і все це під легкі закуски та вино!

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7473