Як прикрасити до Нового року б'юті-студію

28.11.2023 14:40

Як прикрасити до Нового року б'юті-студіюНовий рік — гаряча пора для бізнесу у сфері краси, а також чудовий інфопривід, щоб нагадати про себе нинішнім клієнтам та залучити нових. І, звісно, без відповідного декору тут ніяк не обійтися. Пропонуємо вам сьогодні дізнатися, як прикрасити до Нового року бьюті-студію, щоб отримати з цього користь для бізнесу.

Якщо у вас є бьюті-студія (салон краси) або ви є бьюті-майстром і маєте свій кабінет, то ви просто не можете упускати той шанс, який дає практично всім підприємцям таке свято, як Новий рік. Чому? А тому що люди напередодні цього свята налаштовані витрачати гроші на подарунки та на «апгрейд» себе коханих, і якщо ви підтримаєте подібний настрій відповідним декором і продемонструєте своє вміння створити святкову атмосферу, ви підвищите лояльність клієнтів до вас.

До того ж не забувайте, що новорічний декор стане чудовим тлом для яскравих постів, сториз і рілс у соціальних мережах, що привертатимуть до себе увагу. Це допоможе нагадати про себе нинішнім клієнтам і залучити нових, адже красивою новорічною фотографією у б'юті-студії вашим клієнтам неодмінно захочеться поділитися з підписниками, що створить додатковий рекламний ефект.

Звичайно, в ідеалі варто для прикрашання студії до Нового року найняти професійного декоратора, який допоможе зробити так, щоб враховувалися індивідуальні особливості вашого б'юті-простору і результат виглядав стильно, сучасно та, як зараз люблять казати, інстаграмно.

Якщо ж прикрашати інтер'єр б'юті-студії до Нового року вам належить власноруч, то варто знати кілька базових правил.

Визначте зони для оформлення

Вам не потрібно заповнювати новорічним декором буквально кожен сантиметр вільного простору, а достатньо визначити кілька зон, де прикраси виглядатимуть гармонійно і при цьому доречно.

Як правило, головну увагу привертає стійка адміністратора (ресепшн), ось її і потрібно прикрасити. Також прикрашання потребують вікна, особливо якщо вони вітринні, а ще потрібно прикрасити зону очікування.

Якщо є вільний простір, можна виділити у вхідній зоні або в зоні очікування місце під новорічну фотозону: клієнти, отримавши б'юті-послуги, зможуть сфотографуватися тут, а потім викласти фото з вашої відміткою у соціальні мережі.

Визначтеся з прикрасами

Розмаїття новорічного декору у продажу спонукає використовувати в прикрашанні б'юті-студії буквально все, що тільки під руку потрапить. Але так робити не варто. Намагайтеся зупинитися на чомусь одному: виберіть прикраси в єдиному стилі, кольоровій гамі або тематиці, а потім постарайтеся «зв'язати» їх у єдину композицію.

Вирішіть, чи потрібна вам традиційна новорічна ялинка, і якщо так, то яка саме. Відштовхуйтеся, звісно ж, від розмірів приміщення: ялинка в жодному разі не повинна заважати вільному пересуванню студією ані клієнтам, ані майстрам. До речі, якщо для класичної ялинки місця не вистачає, можна виконати її у форматі 2D, зобразивши на стіні з гірлянд, мішури, дощечок тощо.

Подумайте, які прикраси допоможуть вам підтримати та підкреслити стиль інтер'єру б'юті-студії. Скажімо, для популярного нині скандинавського інтер'єру новорічний декор доречно вибирати у стилі хюге з його теплом та затишком, а, наприклад, для вінтажного інтер'єру може підійти декор у стилі шебі-шик.

Не перевантажуйте декором вашу б'юті-студію, адже в ній має залишитися місце для повноцінного функціонування. І не забувайте, що численні гірлянди та різний світловий декор споживають чимало електрики, а отже, підходити до вибору подібних елементів варто максимально відповідально.

Що саме можна використовувати для прикраси бьюті-студії до Нового року? Практично все те ж, що ви використовуєте вдома. Наприклад, вам знадобляться настільні композиції, новорічні вінки, гірлянди, новорічні фігурки, декоративні ліхтарі, вази з новорічними гілочками або ялинковими кулями, хвойні гірлянди, палички кориці, помандери, сушені апельсинові кружальця, зірочки бадьяна, імбирне печиво, шишки, новорічні настінні панно та інш.

Вікна в студії можна прикрасити електрогірляндами, новорічними наклейками або новорічним розписом, виконаним за допомогою трафаретів. На дверях можна розвісити новорічні вінки, а на поличках, столиках та етажерках можна розставити дрібний новорічний декор. На стійці адміністратора доречно поставити вазу, наповнену мандаринами, а ще вази з карамельними тростинками.

Стеля в студії можна прикрасити сніжинками та гірляндами, а біля однієї або двох стін можна влаштувати новорічну фотозону. Фоном у цьому випадку може бути бренд-вол з логотипом вашої б'юті-студії або «шторка-дощ», гірлянда-штора чи «рамка» з хвойних гілочок і ялинкових іграшок.

Розмістіть у фотозоні затишне крісло, стильний барний стілець або невелику лаву, розставте на підлозі декоративні подарунки, фігури гномів, ельфів, сніговиків та інших новорічних та зимових персонажів. Якщо простір дозволяє, поставте новорічну ялинку. Дуже красиво виглядатиме в подібній фотозоні арка з повітряних куль, а також різні світлові фігури, а на крісло або лавку можна покласти плед і пару подушок.

Навіть якщо б'юті-студію до Нового року прикрашати своїми руками, це може вимагати чималих додаткових витрат, тому багато хто воліє обмежитися символічним декором або обійтися взагалі без нього. Але краще все ж таки не проґавити можливість створити у своєму б'юті-просторі новорічну атмосферу, щоб порадувати клієнтів, продемонструвати їм свою турботу і уважність і зрештою допомогти витратити у вас більше грошей!

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7679