Як зібрати новорічний бокс для подруги

07.12.2023 13:56

Як зібрати новорічний бокс для подругиКоли ви ламаєте голову над тим, щоб подарувати подрузі на Новий рік, спробуйте вибрати варіант з подарунковим боксом: красиво упакована коробка, наповнена різними солодощами, приємними дрібницями та корисними подарунками, точно не залишить подругу байдужою. Вам залишається лише дізнатися, як зібрати новорічний бокс своїми руками для неї.

Ідея дарувати на Новий рік та Різдво ошатні коробочки, в яких заховані різні невеликі презенти, популярна вже дуже довгий час і все одно неймовірно актуальна. Подібні коробочки можна купити або замовити індивідуально у майстрів, але немає нічого складного і в тому, щоб зробити їх власноруч.

Наприклад, подрузі зібраний спеціально для неї новорічний бокс продемонструє ваше тепле ставлення, увагу, турботу, а також знання її смаків та уподобань. Для цього ви, звісно ж, маєте добре постаратися і відшукати саме такі подарунки, які припадуть їй до душі.

Відразу зазначимо при цьому, що хоча багато хто називає новорічні бокси бюджетним вибором для подарунка, насправді це не зовсім так, якщо ви хочете, щоб подібний презент справді виглядав ефектно та гідно. По-перше, вам знадобиться гарна коробка, яка сама по собі може коштувати чимало, а по-друге, наповнення для боксу має бути якісним.

З вибором коробки під новорічний бокс зазвичай проблем не виникає, адже сьогодні вони представлені у найширшому асортименті практично у всіх супермаркетах, магазинах товарів для свят, а також в інтернеті. А ось що стосується подарунків, які ви покладете у свій бокс для подруги, то тут ситуація складніша, адже потрібно буде врахувати при виборі безліч факторів.

Уподобання подруги та ваш бюджет — головне, на що варто звернути увагу. Ніхто, крім вас самих, не може краще знати, що точно порадує вашу подругу і чи вистачить на це у вас грошей. Але для натхнення та пошуку власних ідей пропонуємо вам можливі варіанти новорічних боксів у різній тематиці, які наштовхнуть вас на правильну думку.

Корисний бокс

Якщо бажаєте, щоб новорічний бокс був корисним для здоров'я, заповніть його натуральним медом, горіхами, сухофруктами, трав'яними зборами тощо. Якщо ви знаєте, що подруга дотримується здорового способу життя, ви можете доповнити свій бокс вітамінами, а також різними корисними харчовими добавками.

Розслаблюючий бокс

У складі такого новорічного боксу для подруги можуть бути аромасвічка або ароматичні саше, косметична пов'язка на голову, мило ручної роботи, натуральні скраби для тіла, ефірні олії, натуральні рослинні олії для догляду за шкірою або волоссям і т.д. Тільки намагайтеся при виборі наповнення для подібного боксу тримати у фокусі уваги смаки та вподобання подруги, а не власні, інакше подарунок навряд чи принесе радість.

Солодкий бокс

Якщо ви знаєте, що подруга любить солодке, наповнити бокс різними десертами — чудова ідея. Але, звісно, постарайтеся знайти ексклюзивні ласощі, які зазвичай у магазині не купиш. Солодощі ручної роботи та ще й у новорічно-різдвяному оформленні стануть ідеальним вибором, можливо, ви навіть зробите їх самі.

Коктейльний бокс

Якщо подруга повнолітня та вживає спиртне, можна зібрати для неї до Нового року подарунковий бокс з інгредієнтами для різноманітних алкогольних коктейлів. Наприклад, можна підібрати кілька невеликих пляшечок рому, коньяку, віскі та інших міцних напоїв, мініатюри сиропів, спеції, а також аксесуари для змішування коктейлів, наприклад, шейкер, барну ложку тощо.

Хюгге-бокс

Філософія хюгге — це про тепло, затишок і розмірене життя. Якщо вашій подрузі ця тема близька, порадуйте її новорічним боксом, який втілюватиме в собі таку філософію. Як правило, в подібний бокс кладуть пухнасті рукавиці, милі шкарпетки, набір для приготування гарячого шоколаду з маршмелоу, натуральні спеції для глінтвейну, свічки, імбирні пряники, кумедний кухоль, листівку, електричну гірлянду-крапельку на батарейках, бомбочку для ванни, засоби догляду за тілом, пухнасті хвойні гілочки.

Бокс із новорічними прикрасами

Такий подарунок, звичайно, краще вручати заздалегідь, щоб подруга встигла скористатися ним уже під час зустрічі Нового року. Покладіть у свою подарункову коробку різноманітні новорічні прикраси, які допоможуть створити святковий настрій. Ялинкові кулі, новорічні свічки та свічники, хвойні композиції, гірлянди, магнітики або іграшки із зображенням символу прийдешнього року, новорічна карнавальна маска - вибирайте будь-які тематичні варіанти, доступні вам.

Фанатський бокс

Такий варіант, мабуть, найскладніший у реалізації, але він практично зі 100% гарантією сподобається подрузі, якщо вона фанатка якогось фільму, серіалу, книги, комп'ютерної гри тощо. Скажімо, якщо подруга божеволіє від серії книг та фільмів про Гаррі Поттера, то в її новорічний бокс можна покласти чашку з тематичним принтом, шарф її улюбленого факультету, всілякі «зілля», чарівну паличку, фігурки героїв (якщо вона колекціонує), набір для приготування вершкового пива, Карту Мародерів, а також будь-які аксесуари, прикрашені тематикою «Гаррі Поттера».

Вся «фішка» новорічних подарункових боксів полягає в тому, що ви можете покласти всередину буквально все, що тільки забажаєте. І, наприклад, перелічені вище варіанти ви можете у разі потреби комбінувати, щоб отримати щось неповторне і відповідне інтересам і характеру вашої подруги. Не бійтеся експериментувати, шукайте унікальні речі для наповнення боксу і, ми впевнені, подруга обов'язково оцінить ваші старання і зрадіє.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7686