Як зібрати новорічний бокс для чоловіка? 9 варіантів наповнення

15.12.2023 13:39

Як зібрати новорічний бокс для чоловіка? 9 варіантів наповненняВсе частіше і частіше в сучасних умовах подарунками на Новий рік вибираються спеціальні святкові бокси, тобто коробки, всередині яких є багато різних невеликих подарунків. Сьогодні пропонуємо вам дізнатися, як зібрати новорічний бокс для чоловіка своїми руками і не помилитися.

Краса новорічних боксів у тому, що можна покласти всередину буквально все, що тільки забажається. І це чудова альтернатива звичним подарункам. Щоправда, ті бокси, що можна зустріти у продажу, бувають дуже дорогими, адже у вартість входить не тільки сама коробка та її наповнення, але ще й послуга зі збирання, а також націнка продавця.

Ви зможете відмінно заощадити, якщо візьметеся самостійно зібрати новорічний бокс для чоловіка. Ми розповімо, як це можна зробити. Так, правильно підібрана коробка - вже половина успіху в цій витівці. Саме вона задає весь тон подарунка; чим коробка ошатніша і більша, тим подарунок виглядає ціннішим.

Чоловічі новорічні бокси найчастіше виконуються в чорному кольорі, кольорі темного дерева, а також вони можуть бути темно-синіми, бордовими, темно-зеленими тощо. Але насправді ніяк не обмежені у виборі колірної гами, адже тільки вам відомі переваги одержувача: якщо ви точно знаєте, що чоловік любить, скажімо, фіолетовий колір, то ніщо не заважає зробити ваш бокс саме фіолетовим.

Що можна покласти в новорічний бокс для чоловіка? Як уже згадувалося, практично що завгодно. І так само, як і при виборі будь-яких інших подарунків, тут важливо враховувати смаки та уподобання одержувача вашого презенту. Давайте розглянемо кілька найбільш підходящих варіантів для наповнення чоловічого боксу до Нового року.

Набір «Зігріваючий»

Чоловіку можна в новорічний бокс покласти різні зігріваючі тіло і душу штучки: елегантний або навпаки кумедний шарф, термокухоль, в'язані рукавиці і, звичайно ж, шкарпетки (ну а куди без них?). Якщо алкоголь прийнятний, додайте невелику пляшечку якісного коньяку, віскі, рому чи іншого міцного напою.

Набір «Делікатесний»

Зберіть у новорічний бокс для чоловіка невеликий (а може й великий!) набір різних делікатесів, у який покладете, наприклад, баночку червоної ікри, каперси, нарізку хамона чи прошуто, оливки, «шляхетні» сири тощо. Доповнять бокс хрусткі хлібні палички грісіні, трюфельна олія, крем-бальзамік, оригінальний паштет і т. д. Головне, підбирайте продукти так, щоб їх можна вжити відразу ж.

Набір «На здоров'я»

Хто сказав, що чоловіки не люблять ароматні трав'яні чаї, запашний мед, корисні горіхи та сухофрукти? Все це може стати чудовим наповненням для чоловічого новорічного подарункового боксу! Додати в бокс ще можна натуральні ефірні олії, які особливо добре буде використовувати потім у лазні.

Набір «Красунчику»

Якщо ви знаєте, що чоловік вміє і любить доглядати за собою, то, подарувавши йому новорічний бокс з косметикою, ви точно не помилитеся. Тільки підберіть, звичайно ж, варіанти, що максимально підходять конкретному чоловікові. Наприклад, якщо одержувач вашого боксу носить бороду, то косметичні засоби для бороди будуть відмінним рішенням.

Набір «Ласунчику»

Чоловіки можуть бути ще тими ласунчиками, тож ви можете зібрати в подарунок на Новий рік бокс із різними солодкими ласощами. Шоколадна бомбочка, з какао та маршмеллоу всередині, якісний гіркий шоколад, ніжні шоколадні трюфелі, цукерки з алкогольною начинкою, соковиті брауні — типово «чоловічі» солодощі. З незвичайних солодощів можна покласти пивний (!) зефір, шоколадні фігурки ручної роботи, сет арахісових паст або крем-меду, екзотичні смаколики з різних країн.

Набір «Автолюбителю»

Скласти купу різних корисних дрібниць для машини в подарункову коробку та вручити її на Новий рік автолюбителю? Непогана ідея, якщо ви знаєте, що заради своєї «ластівки» чоловік готовий на все! Подумайте, чого може не вистачати в авто і що ніяк не доходять руки купити, і проявіть турботу, вручивши чоловікові саме те, що потрібно. Скажімо, нагоді можуть антиблікові окуляри, органайзер на спинку сидіння, підстаканник, автовуха, ароматизатор для салону тощо.

Набір «Барний»

Якщо чоловік вживає спиртні напої, для нього можна зібрати «барний» новорічний бокс, в якому буде різний алкоголь, а також інвентар для змішування коктейлів, наприклад, шейкер, джигер, барна ложка, барне ситечко, штопор, мадлер, дозатор, щипчики для льоду та інш. Ідеальним доповненням подарунка стануть картки з рецептами коктейлів, які можна купити або роздрукувати самостійно.

Набір «Кавоману»

Любителеві кави в новорічний бокс можна покласти кілька невеликих упаковок гарної сортової кави, турку, кавову чашку, набір ароматних спецій, а також невеликі ласощі, скажімо, набір мініатюрних шоколадок в індивідуально оформленій упаковці з тематичними побажаннями або передбаченнями.

Набір «Пивний»

Ну як же обійтися без варіанта з пивом! Такий набір воістину можна назвати універсальним рішенням, оскільки пиво люблять якщо не всі, то, як мінімум, дуже багато чоловіків. Пара баночок гарного пива, святковий пивний келих і різні пивні закуски, які зможете купити або приготувати своїми руками, - відмінне наповнення для подібного боксу.

Звичайно ж, перелічені вище варіанти не вичерпують всієї різноманітності доступного наповнення чоловічих новорічних боксів. І, як вже було сказано раніше, дуже важливо враховувати індивідуальні уподобання та бажання одержувача. Але, думаємо, ви легко зможете на основі представлених ідей зібрати власний бокс, який неодмінно порадує близького або важливого для вас чоловіка в новорічну ніч!

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7691