Як зібрати новорічний бокс для дітей своїми руками

19.12.2023 14:04

Як зібрати новорічний бокс для дітей своїми рукамиНоворічний бокс - чудова ідея для подарунка дитині, особливо якщо ви зберете цей бокс своїми руками і покладете в нього те, що дитина найбільше любить. Ми підкажемо вам, як зібрати новорічний дитячий бокс самостійно і чим його наповнити.

Діти люблять, коли подарунків багато. І навіть найкрутіший подарунок може не так порадувати, як коробка-сюрприз, наповнена всякою всячиною. Тож новорічний бокс - це доречне рішення, якщо ви хочете зробити подарунок у дусі «багато в одному».

Насамперед подумайте про відповідну коробку. Для дитячих боксів зазвичай використовуються коробки у формі серця, великого яйця, зірки, будь-якої тварини, новорічної ялинки тощо. Якщо подібної коробки знайти не вдається, підійде і просто кругла, прямокутна або квадратна коробка з картону чи дерева.

Оскільки це дитячий подарунок, оформлення його має бути яскравим. Вам знадобляться різнокольорові стрічки та бантики, новорічна мішура, невеликі декоративні новорічні композиції. А також ви можете огорнути свій бокс у яскравий пакувальний папір із новорічним декором.

Наповніть підготовлену коробку паперовими смужками, спеціальною дерев'яною стружкою або сизалем. А далі можна приступати до заповнення новорічного боксу різними подарунками. Ось якими вони можуть бути.

Солодощі

Солодощі — це перше, що спадає на думку, коли йдеться про новорічні дитячі подарунки. Різні цукерки, шоколадні батончики та шоколадні яйця, льодяники, печиво, пряники, маршмеллоу, упаковані бісквітні тістечка з начинкою, жувальний мармелад, вафлі - все це і ще багато чого іншого може порадувати маленького ласунчика, причому на відміну від готових наборів, що продаються у звичайних магазинах перед Новим роком, тут ви можете вибрати ласощі максимально смачні та якісні.

Іграшки

Ну яка ж дитина не любить іграшки! Невелике плюшеве звірятко, фігурка або навіть набір фігурок з улюбленого мультика, лялька, машинка, робот, різні антистреси, іграшки, що ростуть у воді, невеликі конструктори, музичні іграшки, новорічна снігова куля, фігурки тварин з флоксу - ці та інші варіанти можуть бути в вашому дитячому новорічному боксі.

Прикраси та аксесуари

Якщо подарунок вручатимете дівчинці, то можна покласти в бокс різноманітні дитячі прикраси та аксесуари. Скажімо, набір каблучок, сережки або кліпси, намисто, ланцюжок та набір кулонів, браслетики, заколки та гумки для волосся, обідки для волосся тощо. Буде особливо добре, якщо вдасться підібрати ексклюзивну біжутерію та аксесуари, яких дівчинка ще не має.

Дитяча косметика

І знову варіант наповнення новорічного боксу для дівчаток. Малечі, звичайно ж, хочеться наслідувати своїх мам і користуватися косметикою, ось тільки «дорослі» засоби їм точно не підійдуть. Покладіть у ваш бокс безпечну дитячу косметику, якою дівчинка зможе вдосталь награтися без шкоди для шкіри.

Канцелярія

Школярам і школяркам сподобається різна стильна канцелярія, наприклад, різні блокноти, скетчбуки, набори ручок, фломастерів або маркерів, набори пластиліну, фарби, наклейки, календарики, альбоми, закладки для книг тощо. Звісно, важливо враховувати характер та переваги дитини: хтось буквально мліє від всяких милих канцелярських штучок, а комусь це лише чергове нагадування про шкільні будні.

Невеликі гаджети

Компактна бездротова колонка, бездротові навушники, знімний об'єктив для смартфона, селфі-кільце, смарт-годинник, 3D-ручка — подарунки, які можна покласти в новорічний бокс для старших дітей. І не забудьте доповнити бокс різними «смаколиками» та дрібницями: навіть у середньому чи старшому шкільному віці діти, як і раніше, залишаються дітьми.

Що ще покласти в дитячий новорічний бокс? Це може бути чохол для смартфона, стильна підвіска для рюкзака, бомбочка або перли для ванни, кольорові пасма і крейда для волосся, аквагрим, компактна настільна гра і навіть подарунковий сертифікат в улюблене дитяче кафе або парк розваг - словом, все, що вміститься у вибрану вами коробку. Головне, обирайте подарунки з любов'ю та щирим бажанням порадувати дитину!

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7694