Як зробити наповнювач для подарунка своїми руками?

20.12.2023 14:14

Як зробити наповнювач для подарунка своїми руками?Наповнювач для подарунка потрібен у тому випадку, якщо ви укладаєте презент у коробку і не бажаєте, щоб при транспортуванні вміст деформувався. До того ж наповнювач робить подарунок більш естетичним, стильним та сучасним, створюючи привабливий фон. Сьогодні ми розповімо вам про те, як зробити наповнювач для подарунка своїми руками.

Купити готовий наповнювач для подарунка сьогодні не складно, адже в магазинах товарів для свят продаються різні види подарункової упаковки та допоміжних матеріалів. Але може статися і так, що в найпотрібніший момент наповнювача під рукою не виявиться.

На щастя, зробити наповнювач для подарункових коробок цілком можливо в домашніх умовах, якщо використовувати для цього трохи кмітливості. Ось кілька найбільш підходящих варіантів.

Наповнювач для подарунка з паперу

Якщо у вас є папір, ви можете зробити наповнювач своїми руками — вам знадобляться тільки ножиці. Підійде будь-яка папір, що є під рукою, головне, щоб він був чистий.

Гофрований папір, крафт-папір, звичайні офісні аркуші, папір тіш’ю, газетний папір або навіть папір для випічки — все це може перетворитися на наповнювач. Вам потрібно лише згорнути папір у кілька шарів і нарізати тонкою «локшиною», тобто на смужки шириною 3-5 мм. Далі отримані смужки залишиться лише трохи пом'яти руками, після чого наповнювач для подарунків готовий.

Наповнювач для подарунка із серветок

Паперові серветки теж можуть стати чудовим матеріалом для виготовлення наповнювача. Як і у випадку зі звичайним папером, вам достатньо скласти серветки в кілька шарів і нарізати довгими вузькими смужками. Якщо серветки оздоблені малюнком, верхній кольоровий шар можна за бажання зняти.

Наповнювач для подарунка з дощика

Такий варіант особливо добрий, якщо ви хочете зробити наповнювач для новорічного подарункового боксу. Просто відріжте стрічку, на якій закріплений дощик, і ви отримаєте цілу купу блискучого і дуже ошатного наповнювача.

Наповнювач для подарунка з конфетті

Робота над отриманням такого наповнювача вимагає часу та терпіння, але результат вийде особливо гарним. Візьміть будь-який папір, який є під рукою, краще кольоровий, і за допомогою дирокола виріжте безліч невеликих кружечків діаметром близько 1 см. Наповніть конфетті коробку для подарунка. Готово!

Наповнювач для подарунка з мішка

Поліпропіленові мішки, в яких зазвичай продаються борошно, цукор та різні крупи, можуть стати чудовим матеріалом для виготовлення наповнювача для подарункової коробки своїми руками. Візьміть шматок полотна від такого мішка та вручну розпустіть його на волокна. Довільно покладіть отриману стружку в коробку, злегка приминаючи руками.

Наповнювач для подарунка з файлів для паперу

Пластикові файли для паперу — ще один підручний матеріал, коли потрібно зробити наповнювач для подарункової коробки в домашніх умовах. Розріжте файл на частини, а потім з кожної наріжте тонкі смужки, щоб вийшла стружка. Заповніть коробку для подарунка.

Наповнювач для подарунка з пакувальної стрічки

Пакувальна стрічка, яку зазвичай використовують для букетів квітів, - наступний варіант, який виручить, якщо наповнювача для подарунка під рукою не виявилося. Наріжте таку стрічку на відрізки бажаної довжини, згорніть у не надто тугий рулон і потім наріжте на тонкі смужки по 3 мм.

Наповнювач для подарунка зі шпагату

Шпагат для виготовлення наповнювача наріжте на відрізки довжиною 5-10 см. Кожен відрізок потім розпустіть руками на волокна, зберіть їх у комок, трохи помніть. Отриману масу використовуйте для наповнення подарункової коробки - вона чудово замінить сизалевий наповнювач.

Як бачите, своїми руками в домашніх умовах можна зробити наповнювач для подарунків з різних матеріалів, часом дуже навіть несподіваних. З такими наповнювачами упаковка ваших подарунків буде надійнішою, що дозволить захистити вміст від трясіння, деформації чи поломки, а самі подарунки будуть виглядати ще святковіше, що дозволить додатково порадувати отримувачів.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7695