Привітання на виписку з пологового будинку: приклади у прозі

23.01.2024 12:20

Привітання на виписку з пологового будинку: приклади у прозіЯкщо хтось із ваших близьких ось-ось збирається виписуватися з пологового будинку, а ви плануєте привітати цю людину з такою радісною подією, вам, напевно, потрібно буде сказати кілька теплих і приємних слів з такої нагоди. Відповідні приклади привітань на виписку з пологового будинку пропонуємо вашій увазі далі.

Кейт Міддлтон, нинішня принцеса Уельська, після народження принца Луї виписувалася з пологового будинку вже через 7 годин і буквально сяяла перед камерами. У звичайному житті, звісно, все відбувається трохи інакше, і жінку виписують з малюком з пологового будинку лише через кілька діб після події Х. Втім, цього часу все одно зазвичай не вистачає, щоб жінка встигла прийти до тями, а малюк — зміцніти.

Це означає в результаті, що виписка з пологового будинку, швидше за все, буде досить стомлюючою і для новоспеченої матусі, і для малюка. Тож привітання хоча й потрібні, але все має бути в міру: вам не потрібно готувати довгу і хитромудру промову, а нехай краще привітання буде коротким, але щирим.

***
Ласкаво просимо, малюче, у цей чарівний світ! Нехай кожен день буде чудовим та повним чудових відкриттів!

***
З любов'ю зустрічаємо маленького героя і, звісно ж, його маму! Нехай ваші дні будуть сповнені щастям, а ночі – солодким сном.

***
Сьогодні починається новий розділ в історії вашої родини. Нехай кожна сторінка буде написана любов'ю та турботою. Вітаємо!

***
Вітаю з випискою з пологового будинку! Хочу побажати, щоб у вашому будинку було затишно та тепло, щоб мама швидше відновлювалася і почувалася чудово, а вся ваша сім'я зібралася разом, насолоджуючись кожним днем свого щастя.

***
Вітаю з довгоочікуваною випискою! Тепер, коли вся родина разом, бажаю вам радіти зростанню дбайливого, міцного та веселого малюка, а також насолоджуватися розумінням та благополуччям у родині.

***
З довгоочікуваною випискою! Нехай ваш будинок вітає вас теплом та світлом. Нехай простір осяює посмішка малюка і ніжний погляд мами.

***
Вітаю з випискою з пологового будинку! Тепер крихітка у рідних стінах, а родина возз'єдналася! Нехай цей новий розділ вашого життя буде радісним і світлим. Бажаю мамі швидкого відновлення, а малечі — міцного здоров'я та гарного апетиту!

***
Нарешті ви разом з малюком вирушаєте додому! Нехай ваше улюблене сонечко буде добре їсти, часто посміхатися та рости здоровим. Бажаю вашій родині добра та безмежного щастя!

***
Вітаю! Тепер щаслива мама та її чудове маля, нарешті, вдома. Бажаю вам радіти життю, летіти назустріч до мрії, бажаю міцного здоров'я та благополуччя, відмінного самопочуття та бадьорого настрою.

***
Вітаю! Ось і настав той день, коли малюк уперше побачить дім, якому судилося стати його рідним. Тепер усій вашій родині доведеться пройти чимало випробувань, але на вас також чекає і величезне щастя! Бажаю мамі якнайшвидшого відновлення сил, малюкові - зміцніти, а татові - стійко переносити всі тяготи і розділити турботи батьківства з дружиною порівну!

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7718