Як отримати плоский живіт без вправ та дієт

01.02.2023 08:09

Як отримати плоский живіт без вправ та дієтМати гарний плоский живіт — мрія багатьох дівчат та жінок. Але отримати такий живіт не так просто, особливо якщо немає можливості проводити години в тренажерному залі й дотримуватися тривалих дієт. Проте зробити живіт плоским можна навіть без вправ і дієт, якщо дотримуватися лише кількох дуже простих і доступних правил.

Звичайно, щоб живіт був плоским, потрібно докладати для цього зусилля, і повністю розслабитися, дозволивши собі об’їдатися солодким лежачи на дивані, точно не можна. Але якщо через якісь причини немає можливості довго сидіти на дієті або не можна активно займатися в спортзалі, то наступні кроки дозволять значно наблизитися до заповітної мрії про плоский живіт.

Вживати олію із середньоланцюжковими тригліцеридами

Якщо вранці вживати по 1 ст. л. олії із середньоланцюжковими тригліцеридами, це дозволить поповнити запаси енергії організму і прискорити обмін речовин. Така олія завдяки своїм особливостям не сприяє набору ваги, а навпаки, допомагає позбавлятися зайвих кілограмів, тому її корисно вживати для схуднення. Як правило, продається подібна олія в аптеках або спеціальних магазинах здорового харчування.

Додавати до страв куркуму

Куркума відома своєю здатністю спалювати жир, тому в боротьбі за плоский живіт її можна й потрібно додавати до повсякденних страв. Достатньо дрібки на порцію, щоб отримати бажаний ефект, але можна використовувати спецію за смаком, адже вона цілком безпечна й не є сильним алергеном. Втім, за наявності захворювань ШКТ краще порадитися з лікарем щодо можливості вживання куркуми.

Вживати квашену капусту

Простий і багатьма улюблений салат із квашеної капусти, виявляється, є чудовим помічником у схудненні та моделюванні фігури. Квашена капуста сприяє очищенню кишківника від шлаків та токсинів, а також стимулює роботу підшлункової залози, завдяки чому травлення нормалізується. У середньому необхідно з’їдати приблизно 100 г квашеної капусти на день, якщо немає протипоказань до здоров’я.

Пити яблучний оцет

Користь оцту для схуднення давно відома, тому вживання яблучного оцту варто включити у свою програму звільнення від живота. Оцет сприяє нормалізації травлення, бореться зі здуттям живота, допомагає нормалізувати кислотно-лужний баланс у шлунку. Вживати яблучний оцет для плоского живота треба по 1 ст. л. на день, розчинивши у склянці води. Важливо звернути увагу, що такий напій потрібно обов’язково пити не натще.

Відмовитися від кофеїну

Щоб живіт був плоским без вправ та дієт, необхідно, крім іншого, відмовитися від кофеїну у великих кількостях, оскільки він може підвищувати вироблення гормону стресу кортизолу й тим самим провокувати переїдання. Крім того, надмірне вживання кави або міцного чаю, у якому, до речі, теж багато кофеїну, може негативно впливати на роботу серцево-судинної системи, а солодощі, які нерідко вживаються «за компанію», заважають процесу схуднення.

Обмежити вживання продуктів, що «роздувають» живіт

Щоб досягти плоского живота, потрібно нарешті зменшити вживання продуктів, які посилюють газоутворення і «роздувають» живіт. Так, допускається вживання тільки в невеликих кількостях незбираного молока, усіх видів бобових та горіхів, свіжих бананів та яблук: такі продукти краще їсти потроху й не щодня, щоб вони не мали негативного впливу на схуднення.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/6806