5 порад щодо макіяжу для дзвінків у Zoom

14.05.2024 09:05

5 порад щодо макіяжу для дзвінків у ZoomЧерез пандемію COVID-19 віддалена робота та відеодзвінки в Zoom стали новою нормою. Багато хто віддає перевагу роботі з дому, адже вона дозволяє працювати в комфортному домашньому одязі та не наносити макіяж, але важливо пам’ятати, що відеоконференції в Zoom — це все ще робочі зустрічі, тому під час них бажано виглядати презентабельно, і трохи макіяжу не завадить. Ось кілька порад щодо макіяжу для дзвінків у Zoom, які допоможуть вам виглядати чудово і природно на наступній Zoom-нараді.

Порада № 1: позбудьтеся темних кіл і мішків під очима

Не всі можуть дотримуватися суворого розпорядку дня, працюючи з дому, що призводить до недосипання і темних кіл під очима, які так любить підкреслювати камера. Довгострокове рішення — налагодити свій режим дня і регулярно використовувати маски та патчі під очі, але якщо до наради в Zoom залишилося 15 хвилин, потрібне короткострокове рішення: макіяж. Легкий консилер, що легко розтушовується, зробить свою справу, і ви матимете набагато свіжішій вигляд.

Порада № 2: Доглядайте за бровами

Доглянуті брови дійсно можуть змінити ваш загальний вигляд, роблячи його більш зібраним і професійним. Звісно, не варто вищипувати їх безпосередньо перед зустріччю в Zoom, бо в результаті ви отримаєте червону та набряклу шкіру. Що вам потрібно зробити, так це підфарбувати їх олівцем для очей, який відповідає кольору ваших брів, та/або використати гель чи віск для брів, щоби «приборкати» неслухняні волосинки. Щоб зекономити час, можна придбати засіб 2-в-1, наприклад, відтінковий гель або віск для брів.

Порада № 3: не відмовляйтеся від туші для вій

Якщо якщо у вас недостатньо часу для повного макіяжу або ви просто не любите тіні для повік, можна їх не використовувати, але туш для вій нанести треба обов’язково, оскільки навіть пишні й темні від природи вії можуть бути практично непомітними, коли вас знімає камера телефона, планшета або ноутбука. Кілька шарів туші з ефектом об’єму або підкручування зроблять ваші вії темнішими і візуально довшими, завдяки чому ви виглядатимете бадьорою і готовою до виконання будь-яких завдань.

Порада № 4: зробіть макіяж трохи яскравішим, ніж зазвичай

Будь-який професійний візажист скаже вам, що макіяж для зйомок має бути трохи важчим, ніж ваш звичайний денний макіяж, тому навіть якщо ваша мета — виглядати природно, можливо, вам доведеться зробити макіяж трохи яскравішим, ніж зазвичай. Наприклад, щоб додати тепла щокам, використайте рум’яна теплішого кольору, ніж завжди, або бронзер, трохи темніший за ваш природний відтінок шкіри. Щоб виглядати природно, обирайте теплі матові відтінки, оскільки камера підкреслює холодні кольори, уникайте продуктів з ефектом блиску й добре їх розтушовуйте їх.

Порада № 5: спробуйте поекспериментувати з помадою, але не надо захоплюйтеся

Можливо, вам захочеться поекспериментувати з різними відтінками й текстурами помад, і це нормально, але не варто занадто захоплюватися. Уникайте світлих (в тому числі нюдових) помад, які зроблять ваші губи практично непомітними на відео, а також темних відтінків, які додадуть вам зайвих років. Щоб зробити губи й зуби яскравішими, нанесіть поверх помади трохи прозорого блиску для губ, але не переборщіть.

За матеріалами: https://anydayguide.com/post/1103