Як і з чим носити шкіряні легінси плюс сайз?

12.01.2023 13:49

Як і з чим носити шкіряні легінси плюс сайзБагато дівчат і жінок у так званому plus size розмірі не наважуються носити популярні нині шкіряні легінси, оскільки побоюються, що трендова річ, що обтягує, підкреслить всі недоліки фігури. Однак насправді боятися нема чого, якщо знати, як і з чим носити шкіряні легінси «плюс сайз».

Стандартна розмірна сітка одягу зазвичай має маркування від S до L, що відповідає вітчизняним розмірам від 44-го до 48-го. Якщо ж потрібен розмір більший за L, то до нього додається приставка Х, що означає extra. Чим більший таких приставок, тим більший розмір, відповідно всі розміри після L називають «плюс сайз», тобто «додатковими розмірами».

Одяг «плюс сайз» буває складно знайти і підібрати по фігурі, особливо коли йдеться про трендові моделі. Проте шкіряні легінси сьогодні представлені різними виробниками та продавцями в широкій розмірній лінійці, і залишається тільки правильно підібрати цей стильний предмет гардеробу саме під індивідуальні особливості фігури.

По-перше, потрібно грамотно вибрати розмір: надто тісні легінси підкреслять кожну складочку на тілі і виділять всі недоліки фігури, а надто вільні — збиратимуться в некрасиві складки і додадуть усьому образу неохайного вигляду.

Так що при покупці потрібно або приміряти модель, що сподобалася, або, якщо примірка неможлива, постаратися максимально точно заміряти обхват стегон і талії і з урахуванням отриманих значень підібрати точний розмір.

При цьому слід звернути увагу, що шкіряні легінси зазвичай виконуються з еластичного матеріалу, а тому їх розміри часто бувають подвійними. У цьому випадку краще орієнтуватися на менший із зазначених розмірів.

При фігурі plus size стилісти рекомендують віддавати перевагу монохромним матовим моделям шкіряних легінсів. При цьому лінія талії (посадка) бажана висока, а довжина повинна бути такою, щоб вам не доводилося постійно підкочувати, поправляти та смикати свої легінси. А матеріал має бути досить щільним, інакше всі похибки фігури виділятимуться.

З чим поєднувати шкіряні легінси при фігурі plus size?

Варіантів може бути досить багато, але головне правило завжди одне: обраний вами «верх» має прикривати сідниці. Наприклад, ви можете одягати свої легінси з довгою оверсайз-сорочкою, тунікою, з об'ємним подовженим светром або з кардиганом. А також завжди виграшними будуть поєднання легінсів з подовженими жакетами, светрами-сукнями.

Важливо пам'ятати, що шкіряні легінси — елемент стилю casual в одязі, а тому всі інші елементи також мають бути виконані в цьому стилі. А щодо взуття, то вибір майже нічим не обмежується, але найчастіше рекомендуються туфлі, ботильйони або чоботи на підборах.

Образ зі шкіряними легінсами бажано не перевантажувати аксесуарами, адже цей предмет гардеробу сам по собі привертає увагу. З цієї ж причини не варто поєднувати з подібними легінси занадто вигадливий «верх», який відволікатиме. Зокрема з обережністю стилісти радять підбирати до легінсів шкіряну сорочку або куртку, оскільки look може вийти надто «кричущим».

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7432