Що носити вдома жінці, щоб виглядати стильно та красиво?

24.02.2023 12:49

Що носити вдома жінці, щоб виглядати стильно та красиво?Про те, що вдома жінці краще не ходити в халаті й бігуді, щоб не вславитися «клушею» чи «тіткою», знають, мабуть, усі. Але ось про те, що ж натомість носити жінкам вдома, щоби почуватися комфортно, але при цьому виглядати стильно й сучасно, на жаль, відомо не так уже й багатьом. Пропонуємо терміново виправити ситуацію та знайти відповідь на це досить важливе питання.

Почнемо з того, що насправді те, що жінка носить удома, стосується лише її та нікого більше. Будь-яка людина має право на свій розсуд вибирати одяг, у тому числі й домашній, і не зобов'язана турбуватися про те, наскільки стильно, модно чи привабливо виглядає.

Однак варто знати, що красивий і при цьому зручний домашній одяг може легко підвищити впевненість у собі та підняти настрій, до того ж у ньому не соромно буде прийняти гостей, що раптово завітали до оселі.

На жаль, для багатьох жінок найкращий домашній одяг — той, який вони раніше носили «на вихід», але з якихось причин перестали. У результаті вдома такі жінки одягаються у відверто старомодні, заношені або навіть зіпсовані речі, суцільно вкриті брудними плямами, дірками або затяжками.

Зрозуміло, так краще не робити. Натомість варто подбати про поповнення особистого гардеробу одягом, спеціально призначеним для домашнього використання. Такий одяг, як правило, відрізняється від звичайного особливостями фасону та дизайну, вибором тканин, колірною гамою тощо.

Наприклад, модна на сьогодні колірна гамма домашнього одягу включає бежеві, сірі, коричневі, білі, чорні відтінки, також часто трапляються ніжні пастельні рожеві, м'ятні, блакитні відтінки або ж, навпаки, насичені темні відтінки синього, смарагдового, бордового.

Дуже часто домашній одяг виконується однотонним і може бути прикрашений яскравим принтом або написом. Крім того, популярні класичні візерунки на кшталт клітини, смужки, горошку та квіткових мотивів. При цьому одяг для дому зазвичай не має багато декору, а акцент робиться на зручності та функціональності. Кращі матеріали для домашнього одягу - натуральні, можна з невеликим включенням синтетичних волокон для додаткової міцності та стійкості до зминання.

Стильна піжама

Піжама як одяг для дому — це не та сама піжама, у якій ви спите. Комплект може складатися як із шортиків та топу, так і зі штанів та лонгсліву, причому варіантів може бути кілька для різних сезонів. Піжаму важливо підібрати зручну та приємну до тіла, вона не має сковувати рухів.

Плаття-сорочка

Домашня сукня-сорочка відмінно підійде і для теплого сезону, і для зими, якщо у вас хороше опалення. Довжину, крій і матеріал такої сукні краще підбирати залежно від індивідуальних особливостей фігури, проте найчастіше це максимально вільний варіант середньої довжини та з тканини, яка добре тримає форму.

Трикотажні штани або костюми

Теплий та затишний трикотаж — вибір для зими, і тут головним критерієм вибору є найчастіше комфорт. Але якщо ви хочете не просто зручний, але ще і модний одяг, то придивіться до штанів чи костюмів у стилі оверсайз – це тренд уже не перший рік.

Футболки, топи, туніки, лонгсліви

У вас має бути кілька варіантів «верху» для домашніх образів, щоб можна було підібрати вбрання для різних сезонів та різних задач. Комбінуючи різні футболки, топи, туніки та лонгсліви зі штанами, шортиками, легінсами чи спідницями, ви отримаєте безліч луків, у яких вам буде комфортно виконувати домашні справи, відпочивати, розслаблятися тощо.

Халат

В якості домашнього одягу халати самі по собі не такі вже й погані. Просто важливо підібрати вдалу модель, яка візуально не додаватиме вам із десяток зайвих років або кілограмів. І зауважте, що зазвичай халат доречно накинути відразу після сну, надіти після відвідування ванної або до сніданку, а в інший час краще вибрати інший домашній одяг

Чистий, не розтягнутий, без плям і дірок, не м'ятий — це вже хороший халат, але ще краще, якщо він матиме сучасний фасон, актуальний колір чи візерунок і довжину, що підходить вам індивідуально.

Светри в стилі оверсайз і панчохи

Якщо у вас вдома холодно, а виглядати стильно та жіночно хочеться, то подумайте про комплект із подовженого светра в стилі оверсайз та теплих панчох. У такому одязі ви не замерзнете, а образ вийде надзвичайно ніжним, будь-якій фігурі він надасть крихкості та витонченості.

Спортивний одяг

Такий одяг досить часто стає вибором для носіння вдома. Цей варіант має право на існування, адже спортивний одяг і справді зручний, але як і у випадку з халатами важливим є правильний вибір фасону такого одягу та його доречність у тому чи іншому випадку.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7468