Із чим носити сліпони

25.05.2023 08:56

Із чим носити сліпониСліпони — це чудовий варіант жіночого та чоловічого взуття, під який можна легко підібрати одяг на всі випадки життя. Сліпони полюбилися сучасним модницям не лише завдяки привабливому зовнішньому вигляду, а й тому, що вони неймовірно зручні. Давайте детальніше поговоримо про те, із чим носити сліпони.

Сліпони — це легкі кеди без шнурків з еластичними гумками з боків для зручнішого вдягання. Спочатку цей варіант взуття був призначений виключно для чоловіків, проте панночки не змогли встояти перед таким універсальним і практичним предметом гардеробу, і тоді сліпони стійко зайняли позицію взуття «унісекс» (для будь-якої статі).

Як правило, сліпони виготовляють із легких та еластичних тканин, наприклад, з бавовни, парусини, деніму тощо, проте сучасні дизайнери не соромляться втілювати в життя найсміливіші ідеї та роблять сліпони зі шкіри, тонкого хутра, щільного атласу та інших матеріалів. Найчастіше сліпони мають гумову підошву, проте трапляються і інші варіанти.

Перші сліпони були придумані і зроблені Полом Ван Дореном і призначалися для серферів, проте пізніше чоловіки знайшли ним застосування і в повсякденному житті. Що ж до варіантів сліпонів для жінок, то вони з’явилися набагато пізніше, а вигадав їх той самий Пол Ван Дорен. Жіночі сліпони зазвичай відрізняються м’якшою підошвою.

Сучасні дівчата напевно оцінять, що є величезна кількість варіантів цього взуття, так що пару можна підібрати практично під будь-який одяг. Це абсолютно універсальне взуття, під яке можна підібрати одяг на будь-який смак. Так, класичні чорні, рожеві, білі, бежеві та блакитні сліпони з білою підошвою можна носити практично з будь-яким одягом. Давайте ж докладніше поговоримо про те, що вдягнути під сліпони.

Дехто вважає, що цей різновид взуття можна носити виключно зі спортивними штанами чи вільними джинсами, але це зовсім не так. Штани під сліпони можуть бути абсолютно різними, наприклад, прекрасним варіантом будуть джинси-бойфренди, джинси-скіні, укорочені штани, капрі, шкіряні лосини тощо. Причому з будь-яким із перерахованих вище варіантів чудово виглядатиме як светр-оверсайз, так і класичний жакет.

Крім іншого, під сліпони можна підібрати спідницю або сукню. Це взуття відмінно поєднується із сукнями та спідницями вільного крою. Максимальна довжина спідниці чи сукні — трохи нижче коліна, тобто носити сліпони зі спідницею-максі не рекомендується.

Що ж до верхнього одягу під сліпони, то із цим взуттям чудово поєднуються шкіряні куртки, косухи, вільні пальта, подовжені плащі, а також звичайні ветровки, особливо подовжені. Сліпони краще не носити з «дутими» об’ємними пуховиками.

Сучасні модниці звикли до яскравих поєднань, а тому не потрібно скидати з рахунків сліпони з яскравим принтом. Прекрасним доповненням до такого взуття стануть яскраві короткі шорти, бажано того ж кольору, що і сліпони.

Щодо аксесуарів під сліпони, то тут не має майже жодних обмежень. Але пам’ятайте, що аксесуари мають підкреслити й доповнити бажаний образ, тому підбирати їх потрібно дуже ретельно й обережно.

Отже, одяг під сліпони може бути абсолютно різним, усе залежить від ваших смакових уподобань. Не потрібно боятися експериментувати та поєднувати це взуття з улюбленими предметами гардеробу, і тоді образ вийде справді унікальним.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/5692