Як скласти стильний парний лук для закоханих?

29.03.2024 13:26

Як скласти стильний парний лук для закоханих?Хочете, щоб у вашій парі навіть ваш одяг показував оточуючим, що ви разом? Тоді вас може зацікавити ідея створення луку, тобто однакових або схожих образів для обох. І сьогодні про те, як саме потрібно складати стильний лук для закоханої пари, мова докладніше піде далі.

Стилістичний прийом, коли пара підбирає однакові або поєднувані один з одним образи, називається «дабл-дресінг» (double dressing, букв. «подвійне одягання»). Дабл-дресінг існує вже досить давно, і багато знаменитостей вже не раз використовували його на червоній доріжці. Звичайні пари останнім часом також часто вдаються до дабл-дресінгу, щоб продемонструвати свою любов одне до одного та відчувати особливе єднання.

Насамперед, коли йдеться про парний лук, важливо, щоб образи поєднувалися один з одним за стилем. Погодьтеся, ніжний і романтичний образ «для неї» та спортивний лук з елементами гранжу «для нього» не надто вдало виглядають разом, навіть якщо виконані в одному кольорі, зате якщо обидва закохані будуть одягнені в одному з цих двох стилів, то питань не виникатиме.

З іншого боку, якщо просто вбратися в абсолютно однакові речі, це може добре виглядати на фотосесії або на якомусь тематичному заході, проте не завжди доречно у звичайному житті. Тому краще для спільних прогулянок, походів у кіно, ресторан або ще кудись віддати перевагу образам, які будуть схожими і перегукуватимуться між собою в різних деталях, але все ж таки залишаться індивідуальними.

Зручніше за все будувати парні луки на основі базових речей — їх завжди поєднувати між собою простіше, причому як у жіночому, так і в чоловічому гардеробі. Наприклад, кожен з пари може одягнути по базовій однотонній футболці і доповнити її джинсами та кедами: ви не виглядатимете як близнюки, але оточуючі легко зможуть «зчитати» ваш образ як парний. Або можете взяти футболки однакового кольору, але різного крою, а як «низ» підібрати джинси «для нього» і спідницю або шорти – «для неї».

Дуже добре допомагає продемонструвати поєднання ваших луків у парі однаковий колір однієї або декількох речей на кожному з вас. Але щоб образи на вас обох не виглядали так, ніби довго і болісно шукали щось однакове у ваших шафах або навіть спеціально купували одне й те саме, намагайтеся підібрати вбрання так, щоб «об’єм» однакових колірних «плям» на вас двох відрізнявся.

Скажімо, якщо ви хочете вдвох одягнути щось одного кольору, то нехай це буде сорочка чи футболка для нього і сукня — для неї. Або хтось один з вас може скласти монохромний лук у вибраному кольорі, а другий — надіти тільки якусь одну річ такого ж кольору. Крім того, використовуйте різницю фактур і візерунків, якщо вибрали однаковий колір, - це допоможе уникнути певної «штучності» у вашому парному образі.

Задійте аксесуари. Якщо ваші гардероби дуже різні, то придбання однакових або схожих предметів одягу може обійтися в чималу суму, а от схожі аксесуари набагато доступніші. Подумайте про те, щоб носити схожі головні убори, шарфи, окуляри або прикраси: навіть якщо решта деталей образів відрізнятиметься, все одно вийде парний лук.

Пам'ятайте, що такими, що найбільш запам'ятовуються, виходять образи, в яких асоціації тільки вгадуються: їх цікаво розглядати, намагаючись знайти подібності, і в той же час вони залишаються індивідуальними і відмінно виглядають також і окремо. І якщо ви тільки-но починаєте носити парний лук, поки не поспішайте насичувати його загальними деталями. Нехай краще вас поєднує спершу лише один якийсь елемент, а в міру практики ви зможете міксувати різні прийоми, щоб стильний парний лук виходив щоразу без зайвих зусиль.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7771