Як зрозуміти, що з хлопцем не складеться стосунків? ТОП-9 ознак

01.11.2022 09:35

Як зрозуміти, що з хлопцем не складеться стосунків? Стосунки між хлопцем і дівчиною цілком мають право бути недовговічними, але це має сенс лише в тому випадку, коли обидва усвідомлюють такий факт і не прагнуть більшого. Якщо ж ви налаштовані серйозно, то краще знати ТОП-9 ознак того, що з хлопцем стосунки не складуться.

Витрачати час та енергію на хлопця, який навіть не збирається заводити серйозні стосунки, — це явно не найкращий вибір. Натомість постарайтеся «розкусити» його якомога раніше і припиняйте спілкування, якщо ваші цілі не збігаються. Допоможуть у цьому такі типові ознаки.

Він не приховує своїх недоліків і навіть пишається ними

Коли хлопець навмисне випинає свої недоліки й не намагається хоч трохи виправитися, щоби покращити ваші стосунки, то це сміливо можна назвати ознакою несерйозності з його боку.

Хлопець каже, що хоче «пожити сьогоднішнім днем»

Якщо він розповідає, що лише нещодавно вийшов із важких відносин і поки хоче жити лише «сьогоднішнім днем», то він практично прямо вказує на те, що ви для нього є лише засобом втіхи й ні на що більше не варто розраховувати.

Він категорично відмовляється супроводжувати вас на весілля подруги

Можливо, у цьому винні стереотипи та голлівудські фільми, але спільне відвідування весільних урочистостей здається хлопцям першим кроком у бік РАГСу. І якщо хлопець не налаштований на тривалі стосунки, то він триматиметься подалі від усього, що нагадує про ненависний шлюбний зв’язок.

Ви зустрічаєтеся лише вечорами та в основному вдома

Коли ваші стосунки ґрунтуються лише на пізніх побаченнях, які ви завжди проводите вдома в ліжку, то це може говорити про те, що в хлопця на вас серйозних планів немає. Адже «тимчасову» дівчину зовсім не обов’язково запрошувати на побачення до ресторану, театру, кіно чи навіть просто на прогулянку містом.

Ви не знайомите одне одного з батьками, друзями

Якщо хлопець хоче серйозних стосунків, то рано чи пізно він заговорить про знайомство з батьками, друзями та іншими близькими йому людьми. І так само він захоче познайомитися ближче і з вашим оточенням. У тих випадках, коли такого прагнення немає, варто запитати, як хлопець бачить подальше спілкування.

Він не хоче вам допомагати навіть у дрібницях

Зрозуміло, ніхто не мусить вирішувати за іншу людину всі її проблеми, проте якщо ви звертаєтеся навіть за невеликою допомогою й не отримуєте нічого, крім порад пошукати помічників в іншому місці, то це явна нагода задуматися про ваше майбутнє з хлопцем.

Ви із самого початку часто сваритеся через дрібниці

Якщо ваші погляди розходяться навіть у базових питаннях і ви з перших днів стосунків постійно сваритеся, то навряд чи такі стосунки протримаються довго та принесуть вам задоволення. То навіщо ж продовжувати взаємне катування?

Хлопець часто скасовує зустрічі

У стосунках, де обидва партнери налаштовані серйозно, причини для скасування запланованих зустрічей зазвичай бувають вагомими, адже важливо поважати час та інтереси один одного. Якщо ж хлопець постійно скасовує зустрічі під різними надуманими приводами, то можна з великою впевненістю припустити, що йому начхати на ваші плани.

Ви відчуваєте «щось не те»

Мабуть, таку ознаку можна назвати головною: якщо ви самі відчуваєте, що стосунки не складаються, то так і є. І залишається тільки запитати хлопця прямо про те, що на вас обох чекає далі, а потім зробити висновки: якщо він почне викручуватися та звинувачувати вас у зайвому тиску на його ніжну натуру, то, можливо, вам не варто витрачати час на цю людину.

Стосунки закоханих пар завжди індивідуальні, і стверджувати, що присутність однієї чи навіть двох перелічених вище ознак автоматично ставить на них хрест, звичайно ж, не можна. Але якщо таких ознак багато, то краще все ж таки зняти рожеві окуляри й оцінити ситуацію максимально тверезим поглядом — можливо, любов навіки тут бачите лише ви, а хлопець не бачить у вас майбутню супутницю життя.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7195