Колишній хоче повернутись: як зрозуміти?

06.03.2023 09:01

Колишній хоче повернутись: як зрозуміти?Кажуть, що двічі в одну річку не ввійти, але історія знає далеко не один приклад, коли закохані, що розлучилися, через якийсь час знову сходилися і потім «жили довго й щасливо». Може, і ваш випадок саме такий? Як зрозуміти, що колишній хоче повернутися до вас і знову будувати з вами стосунки? Спробуймо розібратися!

Якщо бажання розлучитися було обопільним, то ані ви, ані колишній коханий, швидше за все, не захочете продовжувати спілкування, зайнявшись власним життям. А от якщо розставання відбулося з ініціативи екскоханого, а потім він зрозумів, що зробив помилку, то він може спробувати все виправити. Й ось що він для цього може робити.

Він використовує будь-які приводи, щоб зв’язатися з вами

Погодьтеся, якщо люди вже не разом, то дзвонити та писати один одному повідомлення по дрібницях вони навряд чи будуть. Так що якщо ваш колишній весь час намагається нагадати про себе, використовуючи якісь дрібниці, то це може означати, що його цікавість до вас не згасла.

Він весь час запитує про вас спільних знайомих

Про справи людини, до якої нічого не відчуваєш, дізнаватися не дуже цікаво. Тому якщо колишній постійно запитує про вас усіх спільних знайомих, а також раз у раз заводить про вас розмови з вашими рідними і близькими, це знак того, що в нього залишилися почуття.

Він «випадково» стикається з вами в різних місцях

Після розставання, особливо болючого, бачити колишню «половинку» зазвичай не дуже хочеться, то ж багато хто намагається уникати будь-яких місць, де потенційно може бути експартнер. І тому регулярна поява колишнього в різних і часом навіть несподіваних місцях наводить на думку, що подібні зустрічі аж ніяк не випадкові, а колишній спеціально шукає можливість вас побачити.

Він буквально переслідує вас у соцмережах

Сьогодні без соцмереж ми вже практично не уявляємо своє життя, і поведінка колишнього в них може наочно демонструвати його наміри щодо вас. Так, якщо він «завалює» вас лайками та коментарями, причому не тільки на свіжі публікації, а й на старі, то це вірний знак його бажання вас повернути чи хоча б просто звернути вашу увагу на себе.

Він за будь-якої розмови вдається до ностальгії

Згодом неприємні моменти зі стосунків, що розвалилися, можуть забутися, а ось якісь яскраві позитивні миті, навпаки, з кожним разом здаються дедалі привабливішими. Якщо колишній хоче повернутися, то він у розмовах якраз і намагатиметься згадувати те добре, що було між вами.

Він ревнує вас і намагається викликати ревність у відповідь

За допомогою ревнощів колишній теж може демонструвати своє бажання повернутися до вас. Виявлятися це може по-різному, наприклад, він може всіляко перешкоджати вашим новим стосункам, а може спеціально виставляти свої стосунки з новими дівчатами, намагаючись «зачепити» вас.

Він прагне допомагати вам

Якщо любиш і мрієш бути разом, надавати коханій людині допомогу — це приємно. Тому якщо колишній намагається допомогти, завжди сам пропонує якісь корисні свої послуги, то велика ймовірність, що його почуття не охолонули і він хотів би повернутися.

Ознак, якими можна зрозуміти, що колишній хоче повернутися до вас, можна нарахувати ще багато, особливо якщо ретельно проаналізувати його поведінку. Він завжди радіє вашим зустрічам, наче ви й не розлучалися? Він пропонує зустрітися та поспілкуватися? Він регулярно дзвонить, коли вип’є? Він жартома, а то й цілком серйозно нагадує вам, що нудьгує? Усе це говорить про те, що колишній хлопець хоче відновлення стосунків і прагне знову зблизитись із вами.

Якщо ви за всіма подібними ознаками зрозуміли, що екскоханий справді не проти почати із чистого аркуша, то ви опиняєтеся перед вибором. Що ж робити далі? Спробувати дати колишньому другий шанс? Проігнорувати всі його спроби? Чи, може, як слід помститися колишньому, якщо він вас образив під час розлучення?

Вирішувати, зрозуміло, лише вам. Але яким би це рішення не було, постарайтеся приймати його максимально тверезо та виважено. Пам’ятайте, що ваші стосунки з тих чи інших причин закінчилися, і друга спроба може виявитися теж невдалою, особливо якщо ані колишній, ані ви самі не змінилися або не розібралися в причинах розлучення.

Що ж тоді можна порадити, якщо колишній хоче повернутися? Мабуть, лише одне: якщо ви не горите бажанням відновлювати стосунки, краще не давайте йому хибних надій, не піддавайтеся на його їі не відчувайте провину за те, що не хочете з ним бачитися. Будьте із собою і з колишнім максимально чесні і спробуйте раз і назавжди поставити крапку у ваших стосунках, щоб ви обоє змогли вступити в новий етап життя та зустріти тих, з ким захочете бути разом.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/6948