7 тем, яких варто уникати на першому побаченні

03.06.2024 10:32

7 тем, яких варто уникати на першому побаченніНе всі перші побачення закінчуються катастрофічно, але досить часто люди роблять на першому побаченні прикрі помилки, які зменшують їхні шанси на друге. Наприклад, якщо обрати неправильну тему для розмови, справи, швидше за все, підуть під укіс. Ось список тем, яких варто уникати на першому побаченні.

Ваші минулі стосунки. Якщо ви вже вийшли зі шкільного віку, ви, ймовірно, зустрічалися хоча б з однією людиною, а то і з кількома. Це абсолютно нормально; людина, з якою у вас побачення, швидше за все, також має за плечима кілька стосунків. Але ваші колишні — не найкраща тема для обговорення на першому побаченні. Якщо говорити погані речі про своїх колишніх, можна справити враження мстивої людини, а якщо хороші — можуть подумати, що ви все ще не відійшли від минулих стосунків, а кому хочеться змагатися з невидимим конкурентом?

Речі, які ви терпіти не можете. У кожного є речі, які він не любить або навіть терпіти не може. Хоча зблизитися через ненависть до однієї і тієї ж речі може здатися гарною ідеєю, дуже важко вгадати, чи не любите ви з людиною, з якою у вас побачення, одні й ті ж речі. Крім того, перше побачення не повинно асоціюватися з негативом, а ось позитивний настрій залишить гарне враження.

Ваші проблеми. Мати проблеми — це нормально, але не варто на першому побаченні розводитися про сімейну драму або начальника-деспота. Як ми вже казали, розмова на першому побаченні має бути позбавлена негативу. Обговорюйте легкі й нейтральні теми: вашому співрозмовнику ще зарано знати про ваші проблеми зі здоров’ям або з родичами, травматичний досвід тощо.

Суперечливі теми (політика, релігія, аборти тощо). Порушення суперечливих тем може створити напружену атмосферу, а це не те, чого хотілося б на першому побаченні. Звісно, знати погляди свого потенційного партнера важливо, адже ваші життєві цінності мають збігатися, але такі розмови варто приберегти для наступних побачень.

Гроші. Гроші — делікатна тема практично в будь-якій ситуації. Не піднімайте питання про зарплату чи фінанси, якщо не хочете створити незручну ситуацію. Уникайте теми грошей, поки стосунки не стануть серйознішими, максимум — обговоріть, хто платитиме на побаченні.

Секс. Якщо ваші стосунки розвиватимуть, у якийсь момент вам доведеться поговорити про секс. Але секс, безумовно, — не найкраща тема для першого побачення. Деяким людям такі розмови даються нелегко, а перші побачення самі по собі досить нервові, тому не варто ситуацію ще більш незручною, «з порогу» затіваючи розмову про секс.

Шлюб і діти. Навіть якщо і ви, і людина, з якоюу вас побачення, шукає довгострокових стосунків, ви можете легко її відлякнути, заявивши, що хочете мати трьох дітей і собаку, або почнете обирати імена для теоретичних дітей. Весь сенс побачень полягає в тому, щоб краще пізнати іншу людину, перш ніж вирішити, чи хочете ви з нею жити разом та будувати сім’ю. Тому не розповідайте про весілля своєї мрії між основною стравою та десертом.

За матеріалами: https://anydayguide.com/post/144