Фрази, які всі чоловіки кажуть коханкам: чому їм не можна вірити?

03.06.2024 15:36

Фрази, які всі чоловіки кажуть коханкам: чому їм не можна вірити?Якщо вам так «пощастило», що ви зустрічаєтеся з одруженим чоловіком, то майже напевно в розмовах з його боку прослизали певні фрази, які, на жаль, характерні для всіх чоловіків, які мають стосунки «на стороні». Давайте дізнаємося, що це за фрази, які всі чоловіки говорять коханкам, і з'ясуємо, чому їм не можна вірити.

Звичайно, в ідеалі з чоловіком, який виявився давно і міцно одруженим, треба одразу ж порвати, як тільки це з'ясувалося. Але в житті все складається по-різному, і, можливо, вам здається, що він кохання всього життя, а за щастя потрібно обов'язково боротися. А тут ще й ваш коханий так переконливо каже, що потрібно лише трохи потерпіти і вже скоро ви заживете разом дуже щасливо.

Ніхто вам не заборонить думати саме так і вірити своєму чоловікові, терпляче чекаючи, коли ж нарешті настане той момент його розлучення з дружиною та одруження з вами. І ви можете продовжувати стосунки, якщо хочете. Але краще все ж таки не мати зайвих ілюзій і чітко розуміти, хто ви і на що можете розраховувати надалі, щоб потім не шкодувати про свій вибір.

Справа в тому, що чоловіки часто люблять вішати коханкам локшину на вуха, інакше у них просто не виходило б утримувати поряд із собою цих жінок: потрібно щось, заради чого вони будуть згодні чекати, скільки потрібно, нічого не просити натомість, і відмовляти собі у шансі зустріти вільного чоловіка, з яким можуть скластися повноцінні стосунки тут і зараз.

Це дружина мені зраджує

Різні варіації подібної фрази немовби знімають із чоловіка (а заразом і з вас) відповідальність за подружню зраду. Але подумайте, хіба так поводився би той, кому «роги наставляють»? Хіба став би він терпіти зраду і нібито у якості помсти теж зраджувати? А якщо все дійсно так, то вам він навіщо?

Розлучуся, коли діти підростуть

Годувати коханку обіцянками розлучитися з дружиною, як тільки діти виростуть, - улюблений прийом зрадників. Насправді якби він хотів розлучитись, то вже зробив би це, а діти чоловіків здебільшого не зупиняють. Ба більше, навіть після розлучення він все одно міг би брати участь у вихованні дітей, якщо, звісно, він і справді настільки гарний батько, як про це розповідає.

Так я з дружиною вже давно не сплю

Фразою такого роду чоловік намагається переконати, що вам не доводиться ділити його у ліжку з іншою жінкою. Але чи це так? Якщо дружина не в курсі його зрад (а зазвичай так і є), то йому, як мінімум, потрібно хоч іноді виконувати «подружній обов'язок», щоб не попастися. Ну а якщо відсутність сексу з дружиною він пояснює її фігурою, що змінилася після народження і годування дітей, то задумайтеся: на вас згодом чекає те саме, якщо зважитеся завести з ним спільних дітей.

І чому ми не зустрілися раніше…

Патетично зітхаючи про мінливість злої долі, яка не звела вас разом кількома роками раніше, чоловік не має жодної іншої мети, крім як переконати вас у своїй «невинності». Мовляв, це не він не хоче стати вільним для вас, а просто так склалися обставини і ви зустрілися надто пізно — він, на жаль, одружений. І ось, бідолаха, нічого не може з цим вдіяти.

Моя дружина в курсі, розслабся

А ось ця фраза допомагає чоловікові переконати вас, що все гаразд, якщо ви раптом переживаєте, а як же його дружина. Адже, начебто, якщо дружина в курсі, то ви нікого не обманюєте, а якщо не обманюєте, то нічого поганого і не робите. Але спробуйте поміркувати, чи стала б дійсно дружина, яка знає про «походеньки» чоловіка, все терпіти і спокійно до цього ставитися.

Це, звичайно, далеко не всі фрази, якими одружений чоловік намагається переконати жінку, що їй потрібно бути з ним, погоджуючись на роль коханки. І часто до всього вищезгаданого ще додається, наприклад, очорніння та знецінення дружини: вона і неприваблива, і готує погано, і в ліжку колода, і дітей погано виховує, і не працює, і гроші витрачає марно...

Або чоловік пускає в хід важку артилерію і починає тиснути на жалість. Він би і радий розлучитися ось прямо зараз, але обставини складаються проти нього: важко захворіла мама, яку новина про розлучення доб'є, захворіла сама дружина, яку він як людина благородна і великодушна не може кинути в такий складний момент, на ньому висить кредит, який погашати у разі розлучення доведеться довго і болісно, ​​адже доведеться ділити майно та сплачувати аліменти на дітей..

Чи вірити всьому цьому? Рішення за вами. Але прийміть до відома, що за гарними словами дуже часто ховається неприваблива правда: чоловікові зручно мати і дружину, і коханку, він не збирається з доброї волі нічого змінювати в ситуації, що склалася, і якщо він колись і розлучиться, то ще далеко не факт, що ви будете жити разом довго і щасливо.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7820