Що подарувати на Новий рік, якщо все є

22.12.2022 12:44

Що подарувати на Новий рік, якщо все єЯкщо у людини, як то кажуть, усе є, то подарунок до Нового року для неї буває особливо складно вибрати. Що ж робити? Що подарувати на Новий рік, якщо все є? Поговоримо про це далі.

Давайте будемо відвертими: подібна проблема виникає тоді, коли маєте вручити подарунок людині зі статком вище, ніж ваш власний. І насправді у цієї людини цілком може чогось і не бути, але потрібний подарунок ви просто не «потягнете» фінансово, нехай навіть і дуже хотіли б.

Чи варто з цього приводу засмучуватися? Звісно ж, ні. Адже є дуже багато варіантів новорічних подарунків, які не вимагають великих фінансових вкладень, але можуть порадувати навіть найбагатших людей.

Справа в тому, що якщо людина може дозволити собі будь-яку покупку, це ще не означає, що вона її робитиме. І ви завжди можете подарувати тому, хто має все, щось, до чого в нього самого поки не «дійшли руки».

До речі, особливо це стосується практичних натур, які, може, і хотіли б купити собі щось не надто корисне, але відмовляються від такої ідеї з боязні витратити гроші «дарма». А от отримати необхідне в дар — не відмовилися б.

А ще чудовим подарунком до Нового року для будь-якої людини є позитивні емоції. Щастя і радості надто багато не буває, і важливий не тільки сам подарунок, а й спосіб його вручення: навіть найбанальніший новорічний термокухоль можна піднести так, що спогади про це ще довго грітимуть душу після закінчення святкового сезону.

Пам'ятайте, що у вас може не бути матеріального багатства, але завжди є інший важливий ресурс – час. І якщо ви зумієте «добути» або зробити щось ціною свого часу, одержувач вашого подарунку напевно буде приємно вражений, адже це покаже, що ви дійсно цінуєте цю людину.

Підводячи підсумок усьому вищесказаному, давайте подивимося тепер, що ж конкретно можна дарувати на Новий рік людині, у якої все є.

Хюгге-бокс

Ось уже кілька років поспіль не минає мода на хюгге — таку собі «філософію щастя» від датчан. Новий рік і Різдво в стилі хюгге на піку популярності, і багато заповзятливих бізнесменів давно додумалися вкладати «щастя» в коробочки і пропонувати за доступною ціною всім бажаючим. Ви також можете купити готовий хюге-бокс, але краще зберіть його своїми руками, щоб зробити ексклюзивний подарунок.

Нехай у ньому буде щось тепле, щось смачне та щось для затишку. Наприклад, покласти у свій хюгге-бокс ви можете:

  • теплий светр, рукавиці, шарф, пов'язку на голову;
  • ароматні різдвяні пряники, хрумке печиво, цукерки;
  • спеції для глінтвейну та кілька спеціальних склянок;
  • гірлянду на батарейках;
  • красиві свічки, можна ароматичні;
  • натуральні сухоцвіти;
  • милі листівки з привітаннями.

Настільна гра для новорічної вечірки

Навіть у людини, яка має все, навряд чи знайдеться так вже й багато різноманітних настільних ігор для дружніх вечірок. Особливо новорічно-різдвяних. А значить ви цілком можете вручити в подарунок якусь тематичну гру і не відчувати докорів сумління, що ваш презент недостатньо дорогий і респектабельний.

Квест-гра

Як уже говорилося, людині, яка має все, потрібно дарувати емоції. Квест-гра – чудовий спосіб це зробити. Ви можете організувати таку гру самостійно або звернутися за допомогою до професіоналів.

Солодощі з передбаченнями

Печиво або шоколад із передбаченнями — подарунок цілком доступний і водночас ексклюзивний, якщо передбачення зробити власноруч. Звісно, для цього ви повинні добре знати отримувача вашого презенту.

Набір солодощів з різних куточків світу

Безумовно, людина, яка має все, може дозволити собі купівлю солодощів. Але збираючи такий набір і підшукуючи для нього рідкісні та незвичайні насолоди, ви покажете одержувачу подарунка, що готові заради нього витратити чимало часу та сил, а це, як ми вже говорили, вартує багато.

Потворний різдвяний светр

Це буде подарунок із гумором. Погодьтеся, хтось, хто має все, цілком може дозволити собі купити светр, але навряд чи йому спаде на думку вибрати саме потворний різдвяний светр (англ. ugly christmas sweater). При цьому чим смішніше і безглуздіше буде обраний вами варіант, тим краще. Правда, все ж таки краще попередньо з'ясуйте, чи знає одержувач вашого подарунка про традицію носіння смішних светрів у різдвяний сезон, що зародилася в США.

Ексклюзивні ялинкові іграшки

Новорічний подарунок, особливо людині, яка має все, може бути символічним. Ялинкові іграшки ручної роботи, виготовлені на ваше індивідуальне замовлення, ідеально підходять у такому випадку. Нехай навіть це буде лише одна ялинкова куля, але якщо її дизайн буде ексклюзивним, та ще й якось «обіграє» індивідуальні особливості одержувача вашого подарунка, то захоплення гарантоване.

Як бачите, дарувати до Нового року необов'язково потрібно щось дороге, але однозначно важливо, щоб ви враховували смаки обдаровуваного, його інтереси та бажання. І тоді у вас неодмінно вийде обрати потрібний новорічний подарунок навіть для того, у кого є все.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7417