10+ ідей новорічних подарунків в останній момент

23.12.2022 12:45

10+ ідей новорічних подарунків в останній моментПоки одні займаються підготовкою новорічних подарунків мало не з листопада, інші «тягнуть» із цим аж до 31 грудня, а потім судомно намагаються встигнути знайти щось таке собі. Якщо це про вас, пропонуємо цікаві ідеї подарунків до Нового року, які ви зможете підготувати в останній момент.

Незважаючи на те, що новорічні подарунки дуже бажано вибирати без поспіху та з урахуванням особистих переваг, не завжди для цього є можливість. Не докоряйте собі, якщо з тих чи інших причин не змогли виділити час для вибору подарунків раніше. Ви все ще можете знайти щось підходяще й порадувати своїх близьких.

Новорічний набір прикрас

Так-так, ми знаємо, що це банально. І ялинку до 31 грудня у всіх зазвичай уже прикрашено. Але якщо вам потрібно терміново знайти якийсь подарунок, то це буде відмінним варіантом. Тільки, звісно, нехай прикраси будуть якісними.

Делікатеси, алкоголь

Швидко зібрати симпатичний фудбокс із різними делікатесами та пляшечкою шампанського (або чогось міцнішого) ви встигнете навіть 31 грудня, а ваш подарунок може припасти саме до новорічного столу. Вам потрібно знайти відповідну святкову коробку, дерев'яну скриньку або кошик і наповнити смаколиками на свій розсуд. Зазвичай це цілком можливо купити в супермаркеті в один «захід».

Новорічні солодощі

Солодкий новорічний подарунок зазвичай вручають дітям, але хто сказав, що дорослі не хотіли б поласувати цукерками у святкову ніч? Візьміть симпатичний мішечок або коробку і просто наповніть солодощами. Дуже бажано, щоб солодощі були тематичні чи ексклюзивні, але все залежатиме від ваших можливостей та вільного часу.

Домашні капці

Відмінний подарунок, якщо ви знаєте розмір ноги одержувача, звісно. Особливо якщо тапочки вибрати справді хороші. Людині з гарним почуттям гумору можна взяти смішні тапочки, наприклад, у вигляді якихось звірят, персонажів кіно та мультфільмів тощо.

Настільна гра

У наші дні настільні ігри переживають буквально друге народження: після багатьох років забуття вони знову популярні. Ваш подарунок можна буде відразу задіяти на новорічному святі, а, можливо, він стане в нагоді для першого ранку нового року, коли всі залишаться вдома й ламатимуть голову над тим, чим би таким цікавим зайнятися.

Плед

Як і капці, плед навряд чи виявиться зайвим. А навіть якщо й так, то одержувач вашого подарунку все одно зможе знайти йому гідне застосування: узяти на роботу, покласти в машину, відвезти на дачу тощо. Плед зараз легко знайти будь-якого потрібного кольору та розміру, і продаються вони не тільки в магазинах текстилю та товарів для дому, а й у звичайних супер- та гіпермаркетах.

Рукавички та шарф

Продовжуючи тему корисних зимових подарунків, не можна згадати ще й цей варіант. Виберіть аксесуари в новорічному стилі, щоби підсилити святковий настрій.

Набір для випічки

Цікава ідея подарунка для всіх, хто хоч іноді щось готує. Знайдіть рецепт кексів, печива чи іншої нескладної випічки. Візьміть гарну скляну банку, наповніть сухими інгредієнтами для тіста відповідно до рецепту, закрийте кришкою. Красиво прикрасьте, а також прикріпіть роздрукований рецепт та інструкцію з приготування. За бажанням доповніть ваш подарунок декількома формочками, а також інгредієнтами для декору готової випічки.

Набір для фондю

Якщо ідея кулінарного набору вам загалом імпонує, але ви достеменно знаєте, що з випічкою отримувач вашого подарунку возитися не буде, просто змініть тематику. Нехай це буде, скажімо, набір продуктів для фондю: сир, який добре плавиться, пляшка вина, спеції та якісь закуски, які, власне, потрібно буде макати в гарячу сирну масу.

Набір для смаження маршмелоу

Упевнені, ви не раз бачили в голлівудських фільмах, як американці смажать на багатті пухкі кубики маршмелоу. Це і справді смачно! І ви можете зібрати набір для смаження маршмелоу в домашніх умовах. Придбайте пакетик (або два) великого маршмелоу, упаковку довгих бамбукових паличок та гелевий пальник (можна знайти в магазинах для туристів, рибалок, мисливців), складіть усе в красиву коробку або подарунковий пакет і вручайте.

Набір для глінтвейну

І ще одна кулінарна ідея подарунка в останню хвилину. Придбайте пляшку гарного вина і додайте до неї крафт-пакетик із різними прянощами, такими як палички кориці, зірочки бад'яна, бутони гвоздики, духм’яний перець горошком, зернятка кардамону, сушені слайси імбиру, сушені кружальця апельсину. Можете за бажанням доповнити подарунок келихом для глінтвейну.

Крем-мед

Такі ласощі як крем-мед сьогодні користуються попитом. І не дарма, адже це смачно і незвично. Цей спеціальним чином збитий мед, який не цукрується, може бути приготований із різними добавками. Придбайте 3 маленькі баночки крем-меду з різними смаками, складіть у коробочку і сміливо даруйте. Але тільки тим, хто не має алергії на мед!

Наведені ідеї допоможуть вам із вибором подарунка на Новий рік в останній момент або хоча б наштовхнуть на потрібну думку. Але все ж краще не відкладати таку важливу місію на останні хвилини, адже в магазинах 30-31 грудня твориться справжній хаос, полиці стрімко порожніють, а ціни злітають до небес.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7418