Як влаштувати вдома романтичний вечір на День святого Валентина

09.02.2023 10:33

Як влаштувати вдома романтичний вечір на День святого ВалентинаДень святого Валентина — свято всіх закоханих та просто чудовий привід для проведення романтичного вечора. І для цього навіть не потрібно вирушати до ресторану чи знімати номер у дорогому готелі, адже влаштувати романтичний вечір у домашніх умовах під силу кожному закоханому.

Романтичний вечір від звичайного відрізняє насамперед його особлива атмосфера. І щоб вечір вдався, цю атмосферу потрібно підтримати відповідним декором приміщення, правильно підібраною музикою та розважальною програмою «тільки для двох». Тільки враховуйте, що погляди на романтику у всіх різні, тому ви маєте заздалегідь знати, що кохана людина вважає романтичною, а що ні.

Наприклад, комусь романтичним здається урочиста вечеря при свічках, хтось мріє зустріти з коханою людиною захід сонця на даху, а для когось не придумаєш нічого романтичнішого, ніж затишні «посиденьки» з пледом, каміном і келихом терпкого вина. Зрозуміло, усі романтичні мрії доведеться співвіднести з наявними в реальності факторами і вибрати оптимальне рішення.

Якщо йдеться про романтичний вечір до Дня святого Валентина в домашніх умовах, то у вашому розпорядженні буде, швидше за все, просто звичайна міська квартира, у якій і каміна немає, і доступ до даху, як правило, закритий. Тож коло варіантів дещо звужується. Щоправда, справжнього романтика цим не злякаєш, і якщо ви готові витратити трохи своїх сил і часу, вам легко вдасться провести романтичний вечір удома та отримати від цього максимум задоволення.

Погодьте плани з коханою людиною

Романтичний вечір може стати приємним сюрпризом для коханої людини, але він може й серйозно засмутити, якщо, наприклад, ви влаштуєте його в невідповідний момент. Ви маєте бути впевнені, що у вибраний день кохана людина не буде зайнята або вичавлена як лимон, що в неї на цей же час не замовлений для вашої пари столик у ресторані або, скажімо, номер у готелі.

Прикрасьте квартиру в романтичному стилі

Квіти, повітряні кулі у формі сердець, червоні та рожеві драпірування, пелюстки троянд, свічки — усе це чудово підходить для прикрашання квартири до романтичного вечора в День святого Валентина. Якщо квартира занадто велика, щоби повністю її прикрасити, зупиніться тільки на одній кімнаті — тій, де ви будете перебувати.

Знайдіть романтичну музику

Згадайте, як у будь-якому фільмі кожен романтичний момент супроводжується ніжною музикою. Надайте своєму романтичному вечору в домашніх умовах таку ж атмосферу й підберіть музику, що підходить для ситуації. Плейлист має бути досить довгим, а відтворення — зацикленим, щоб вам не доводилося буквально кожні пів години заново включати музику.

Складіть меню

Навіть якщо повноцінну романтичну вечерю ви не плануєте, упродовж романтичного вечора вам напевно захочеться хоч трохи перекусити. Тому подбайте про відповідне меню. Наприклад, підберіть буквально пару легких закусок, виберіть пляшечку гарного вина або шампанського.

Створіть настрій

Передчуття чогось приємного завжди створює особливий позитивний настрій, тому постарайтеся якось натякнути коханій людині на те, що вечір очікується незвичайний. Наприклад, залиште романтичну записку чи напишіть романтичне повідомлення у месенджері.

Придумайте розваги

Романтичний вечір — це чудово, але якщо ви з коханою людиною просто дивитися один на одного, навряд чи вечір вийде незабутнім. Тому не полінуйтеся подумати про розваги, які допоможуть вам дізнатися один одного краще або, навпаки, нагадають про те, чому ви любите один одного.

Так, ви можете вибрати для романтичного вечора спільний перегляд гарного романтичного фільму, одну з настільних ігор для закоханих, романтичні танці, розслабляючий або навіть еротичний масаж, спільне приймання ванни. Ще можна влаштувати коханій людині романтичний квест, призом у якому стане ваш подарунок до Дня святого Валентина.

Подбайте про ефектний фінал

Навіть найчудовіший романтичний вечір може бути зіпсований, якщо ви заздалегідь не продумаєте, чим має закінчитися ваше свято тет-а-тет. Звичайно ж, у більшості випадків романтичний вечір плавно перетікає в не менш романтичну ніч, тому добре б підготуватися до такого повороту подій, змінивши постільну білизну, наповнивши кімнату ніжними ароматами пахощів і прибравши подалі все, що може відволікти.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/6444