Які квіти подарувати дівчині

18.04.2023 09:04

Які квіти подарувати дівчиніБільшість дівчат люблять квіти, а хлопцям, безумовно, приємно радувати обраниць букетами їх улюблених квітів. Але що робити, якщо не знаєш, які квіти їх подобаються найбільше? Можна зробити їй приємний сюрприз, адже кожна квітка здатна сказати важливі слова. Які квіти подарувати дівчині?

Квіти варто вибирати залежно від того, як довго ви знаєте адресатку букета. Якщо у вас друге чи третє побачення, то не варто дарувати їй великий букет. Це поставить дівчину в незручне становище і змусить її почуватися так, начебто вона тепер вам щось винна.

Ідеальний варіант для такого побачення — одна троянда на довгій ніжці. Вирішили подарувати троянду червоного кольору — ви освідчуєтеся дівчині в коханні, не зарано для початку стосунків? Кремовий та білий говорять про глибоку повагу, а ніжно-рожевий покаже обраниці, що ви захоплені нею.

Можна також підібрати гарну, але не занадто розкішну квіткову композицію, у якій усі квіти мають бути одного виду, але різних відтінків.

Квіти для блондинки

Для дівчини-блондинки підійдуть квіти блідо-рожевих, жовтих, кремових тонів. Ви можете подарувати білявці троянди, хризантеми чи орхідеї. Будь-які квіти підійдуть, аби вони не відволікали увагу від вашої супутниці.

Квіти для брюнетки

Ваша обраниця брюнетка? Сміливо вибирайте для неї квіти яскравих тонів: помаранчеві гвоздики, великі гладіолуси та яскраві півонії. Брюнетка з такими квітами в руках виглядає просто приголомшливо.

Квіти для рудої

Рудоволосій дівчині даруйте фіалки, сині орхідеї, гіацинти або гладіолуси. Квіти синього та фіолетового відтінків підкреслять привабливість рудоволосої.

Квіти для шатенки

Для шатенок вибирайте ромашки, хризантеми, троянди чи іриси будь-яких кольорів. Білі або тигрові лілії відмінно підійдуть шатенці, але не забувайте, що ці квіти мають специфічний запах.

Кожна дівчина має індивідуальний смак, але якщо ви його не знаєте, то обирайте букети обережно. Не даруйте дівчатам несвіжі квіти. Свіжі квіти — яскраві та тверді. Слідкуйте, щоб на пелюстках не було слідів фарби.

Також слід пам’ятати, що кожна квітка має своє значення. Одні допоможуть освідчитися в коханні, інші — висловити повагу, треті — показати турботу. Розберемося, які квіти підійдуть для вашого випадку.

Троянди — універсальні квіти. Їх дарують із будь-якого приводу, вони підходять для будь-якої урочистості. Жовті троянди — квіти радості та сонця, білі — ніжності та поваги, червоні троянди — квіти пристрасті та кохання. Рожеві троянди дарують як знак захопленості.

Лілії — багатство, краса, невинність. Їх можна подарувати на будь-яке свято, граючи на відтінках. Лілії — безпрограшний варіант для привітання з днем народження.

Гербери символізують радість та гарний настрій. Ваша дівчина сумує? Подаруйте їй букет із гербер — це покаже їй, наскільки ви дбайливі.

Орхідеї — символ відданості та пристрасті. Їх дарують дорогий серцю дівчині.

Хризантеми — відкритість, відпочинок. Вони можуть простояти у вазі три тижні, а будь-яка дівчина впевнена, що квіти, подаровані людиною, що любить, стоять довго.

Іриси зазвичай дарують взимку та восени. Ці квіти символізують мудрість і надію, а їхнє яскраве забарвлення надасть подарунку оригінальності.

Тюльпани скажуть, що ваші почуття щирі. Даруйте їх дівчатам просто так, а не лише на 8 березня.

Ромашки теж дарують без приводу, щоби порадувати дорогу людину. Вони уособлюють мир, простоту та чистоту.

Кали дарують дорослим жінкам. Вони дадуть знати, що ви дуже витончена людина.

Фіалка — символ таємного кохання, захоплення. Хочете зізнатися подрузі у своїх почуттях? Фіалки — ідеальний для цього спосіб.

Братки (фіалки триколірні) означають повітряний поцілунок, ці ніжні квіточки добре дарувати після розлуки.

Гіацинти скажуть обраниці, що з вами їй не скучити, що ви зробите її життя яскравішим.

Які б квіти ви не обрали, пам’ятайте, що головне — увага та щирість. Даруйте дівчатам квіти частіше, радуйте їх своєю турботою.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/4562