Що подарувати майстру з нарощування вій (лешмейкеру)?

23.10.2023 16:59

Що подарувати майстру з нарощування вій (лешмейкеру)? Якщо хтось із ваших близьких займається нарощуванням вій і ви хочете на якесь свято вручити цій людині подарунок, пов'язаний з цією професією, то прямо зараз ми розповімо вам, що подарувати лешмейкеру, щоб точно порадувати.

Нарощування вій — популярна у вітчизняних умовах послуга, якою з кожним днем користується все більше і більше представниць прекрасної статі. Відповідно, з'являється все більше і більше майстрів-лешмейкерів, і може статися так, що в цій професії є навіть хтось із вашого близького кола.

Якщо при виборі подарунка лешмейкеру до того чи іншого свята ви хочете підкреслити зв'язок саме з цією професією, то вам варто задуматися про пошук чогось тематичного. І ось що ви повинні взяти до уваги.

По-перше, якщо тільки ви самі не спеціалізуєтеся на нарощуванні вій, відразу відмовтеся від ідеї подарувати лешмейкеру якісь матеріали або інструменти саме для роботи. Пам'ятайте, що кожен майстер вибирає потрібні склади для роботи, пінцети, щіточки або інший інструментарій, виходячи з особистих умінь і переваг, і нефахівцю важко розрізнити, який варіант буде кращим у кожному конкретному випадку.

Щоб не ризикувати подарувати щось неякісне або просто непотрібне, краще вибирайте як подарунок сертифікат у професійний магазин для лешмейкерів, і нехай майстер купує щось для себе самостійно. Повірте, так ви потішите свою близьку людину набагато більше, ніж якби зважилися подарувати клей або палетку вій, якими вона в роботі не користується.

Витратні матеріали у лешмейкерів закінчуються швидко, тож ваш сертифікат точно без діла довго лежати не буде. Але якщо вам все ж хотілося б подарувати щось більш «матеріальне», скажімо так, то ось ще кілька особливо доречних ідей.

Макролінза для телефонного об'єктива

Для майстрів з нарощування вій фото- та відеозйомка готових робіт дуже важлива. А макролінза (знімний макрооб'єктив) допоможе зробити чудові кадри нарощених вій. Вона виконана у вигляді «прищіпки» і може надягатися на стандартну камеру смартфона.

Кільцева лампа

Гарне освітлення дуже важливе як для роботи лешмейкера, так і для фото- та відеозйомки результату. Тому якщо ви подаруєте хорошу кільцеву лампу, ви точно не помилитеся. При цьому краще віддати перевагу лампі досить великого діаметру з підлоговим штативом.

Накамерне світло для телефону (відеосвітло)

Ще один аксесуар, який стане в нагоді для більш якісної фото- та відеозйомки в процесі роботи лешмейкера. Він дуже виручатиме в умовах поганого освітлення, а також за допомогою різнокольорового підсвічування допоможе створити гарний фон для зйомки.

Набір блогера

Сучасний майстер із нарощування вій найчастіше ще й за сумісництвом блогер та спеціаліст з SMM, оскільки саме в соціальних мережах його можуть шукати потенційні клієнти. Ви можете подарувати лешмейкеру відразу цілий набір блогера, що складається, наприклад, зі штатива, лампи і петличного мікрофона, щоб створювати контент для соцмереж йому було простіше і зручніше.

Етажерка

Етажерка входить у базовий мінімум обладнання для лешмейкера, але якщо у вашої близької людини її якраз немає або вона, наприклад, застаріла, то ваш подарунок у вигляді нової стильної етажерки напевно сподобається одержувачу. Тільки подбайте про те, щоб дизайн обраної етажерки відповідав загальному стилю дизайну на робочому місці майстра.

Лешбокс

Як і етажерка, лешбокс є одним із компонентів базового мінімуму обладнання для майстра з нарощування вій. Але оновити його – це завжди гарна ідея. Ще краще буде, якщо зможете замовити лешбокс з іменним гравіюванням, щоб допомогти вашій близькій людині виділитися серед конкурентів.

Демонстратор вій

Такий аксесуар для лешмейкера зручний тим, що дозволяє показувати клієнтам наочно, які вії використовує майстер, як виглядають пучки для різних ефектів і яким буде результат нарощування в тому чи іншому випадку.

Теплий плед

Нарощування вій займає кілька годин, і майстри для клієнтів зазвичай мають теплі пледи, якими можна вкритися, адже довго лежати без руху може бути холодно. Якщо ви подаруєте хороший теплий плед, він допоможе вашому близькому лешмейкеру порадувати клієнтів, а значить допоможе зрештою і підвищити заробіток.

Тренувальний манекен та вії

Якщо той, кому ви хочете вручити подарунок, тільки-но починає свій шлях у професії лешмейкера, ви можете зупинити вибір на спеціальному тренувальному манекені і віях. Подібний подарунок допоможе краще відпрацювати навички та підвищити швидкість роботи, що в кінцевому підсумку дозволить лешмейкеру краще заробляти.

Те, що допоможе розслабитися

Лешмейкер по кілька годин на день сидить у дуже незручній позі, що призводить до виникнення болю у шиї та попереку, головного болю, «затікання» м'язів тощо. При цьому клієнти, на жаль, бувають далеко не завжди доброзичливими та ввічливими, а постійне вдихання парів клею може призводити до розвитку алергії.

Ви продемонструєте справжню турботу, якщо подаруєте майстру щось, що допоможе йому розслабитися та відновитися після важких трудових буднів. Наприклад, це може бути сертифікат у спа-салон або масажний кабінет, набір ароматичних свічок, поїздка на природу тощо. Звісно, приймайте рішення, виходячи з ваших фінансових можливостей і з потреб саме вашої близької людини.

Сувенірна продукція

Якщо привід для подарунка не дуже значущий або ж лешмейкер належить до скоріше приятелів, ніж близьких друзів, то ви можете «відбутися» сувеніром, але при цьому все одно продемонструвати індивідуальний підхід. Наприклад, для сертифікатів про закінчення якихось навчальних курсів лешмейкеру знадобляться красиві рамки, для хвилинки відпочинку протягом робочого дня — оригінальна тематична чашка (вона, до речі, стане чудовим аксесуаром для сторіз та постів майстра в соцмережах), якісь декоративні елементи зможуть прикрасити робоче місце майстра та надати йому особливого шарму.

Якщо ви зумієте підібрати в подарунок лешмейкеру щось, пов'язане з його роботою, у вас є всі шанси отримати у відповідь радість і захоплення. Але все ж таки наполегливо рекомендуємо заздалегідь обережно дізнатися ставлення вашої близької людини до подібних подарунків, щоб не викликати зворотну реакцію: іноді люди не хочуть у свята думати про роботу і були б раді в подарунок отримати те, що ніяк не пов'язане з їхньою професією.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7650