Що подарувати новоспеченій бабусі на честь народження онуків

30.10.2023 16:05

Що подарувати новоспеченій бабусі на честь народження онуківСтати бабусею — це, звичайно, не те саме, що стати мамою, але, погодьтеся, теж дуже хвилююче. І, звісно, з такою подією в житті можна і навіть потрібно привітати знайому вам жінку, яка отримала цей новий статус. Про те, що саме краще подарувати новоспеченій бабусі на честь народження онуків, ми розповімо докладніше.

Вибір подарунка залежатиме від цілого ряду чинників. По-перше, має значення, ким ви доводитеся жінці, що стала бабусею. Близькі друзі чи родичі вибирають подарунки найчастіше практичні, які допомагали б жінці у її новій ролі. Колеги, зі свого боку, зазвичай дарують щось скоріше символічне, що робить акцент на новому статусі бабусі.

По-друге, має значення те, як саме жінка відноситься до народження онука або онуки. Як правило, емоції з цього приводу у жінок радісні, але не завжди: якщо жінка стає бабусею досить рано, їй може здаватися, що подібний статус «наближає» до старості, і важливо у виборі подарунка дотримуватися крайньої обережності, щоб не поранити почуття жінки і не змусити її почуватися ніяково.

По-третє, важливим чинником для вибору подарунка для бабусі, як і завжди, є її індивідуальні уподобання. У той час як одні жінки досить сентиментальні і люблять пам'ятні подарунки, на кшталт ексклюзивної книги-родоводу, інші тяжіють до практичних презентів і куди більше зрадіють мультиварці або блендеру, аніж черговій статуетці, грамоті тощо.

У результаті пропонуємо всі можливі подарунки для новоспечених бабусь розділити на дві великі групи практичних та пам'ятних подарунків та подивитися, які є популярні варіанти у кожній з цих груп.

Практичні подарунки бабусі до народження онуків

Багатьох цікавить, що можна подарувати корисного бабусі до народження онука чи онуки. Якщо відомо, що бабуся буде з новонародженим малюком проводити багато часу, то має сенс вибрати в подарунок щось, що допоможе зробити догляд за дитиною комфортнішим і легшим.

Наприклад, бабусі може стати в нагоді дитяча сумка для прогулянок, стільчик для годування (але це, звичайно, подарунок «на майбутнє»), дитячі засоби для догляду за шкірою та волоссям, дитячий термометр для купання, нічник, органайзери для зберігання дитячих іграшок та речей, розвиваючі іграшки для новонароджених.

Також практичними подарунками для новоспеченої бабусі можуть стати альбом або цифрова фоторамка для знімків онука/онуки, окреме автокрісло (автолюлька) для малюка в бабусину машину, різноманітний дитячий текстиль, дитячий одяг. Щоправда, з останнім варіантом слід бути особливо обережними: вирішувати, що носитиме дитина, будене бабуся, а мама, і ви обох ризикуєте поставити в незручну ситуацію, якщо випадково виберете щось зовсім не підходяще.

Загалом будь-який корисний для новонародженого подарунок підійде бабусі, яка братиме активну участь у догляді за малюком. Але не забувайте при цьому, що вітаєте ви все ж таки саму жінку, а тому можна подарувати їй і що-небудь для самої себе.

Скажімо, може стати непоганим подарунком теплий плед (завжди безпрограшний варіант), зволожувач повітря, вже згадувана раніше мультиварка або мультипіч, блендер або кухонний комбайн, будь-яка дрібна побутова техніка, яка стане в нагоді в будинку, органайзери або системи зберігання тощо.

Пам'ятні та символічні подарунки бабусі до народження онука чи онуки

Якщо ви з одержувачкою вашого подарунка не дуже близькі або ж ви знаєте, що їй подобаються будь-які пам'ятні речі, то різна сувенірна продукція стане гарним вибором для вас. Наприклад, це можуть бути іменні статуетки, дипломи та медалі, декоративні подушки або кружки із забавними тематичними принтами та написами, гарна скринька для пам'ятних дрібниць, пов'язаних з дитиною, набір для створення зліпків ручки та ніжки малюка.

Також приємним пам'ятним презентом може стати футболка з прикольним принтом (але потрібно, звичайно ж, не помилитися з розміром), спеціальний «бабусин» фартух, постер чи панно в тематиці « сімейного дерева», а також традиційна срібна ложечка «на перший зубик». Ну і, звісно, серед доречних сувенірів на згадку новоспеченій бабусі добре підійдуть персоналізовані прикраси, де будуть вказані ім'я та/або дата народження онука чи онучки.

Не забудьте також, що подарунковий кошик зі смаколиками, набір смачного чаю чи кави, торт з індивідуальним дизайном з гарної кондитерської, вироби із шоколаду ручної роботи, сет з горіхів або сухофруктів, набір баночок цілющого меду та інші смачні подарунки мають місце бути, коли йдеться про привітання бабусі з народженням онуків.

Народження онука чи онуки - це подія, яка наповнює серце теплом та радістю. І звичайно, кожна новоспечена бабуся заслуговує на те, щоб її привітали з такою подією. Скористайтеся перерахованими ідеями або виберіть щось своє, головне, щоб подарунок відображав ваші щирі почуття і показував вашу турботу.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7657