Подарунковий бокс на День закоханих: що покласти для неї?

11.01.2024 13:02

Подарунковий бокс на День закоханих: що покласти для неї?День святого Валентина одні зовсім не вважають за якесь свято, а інші із задоволенням відзначають щороку. Якщо ви ставитесь саме до останніх, то, думаємо, вам цікаво буде дізнатися, що можна покласти в подарунковий бокс на День закоханих для дівчини.

Обмінюватись подарунками на День святого Валентина — приємна традиція для багатьох пар. І неважливо, яка легенда стоїть за подібним святом або хто першим придумав його відзначати, а головним є те, що це чудовий привід висловити свої почуття до «другої половинки».

Раніше на День закоханих було прийнято дарувати виключно шоколад та спеціальні листівки у формі сердець — валентинки. Тепер же список можливих подарунків став набагато більшим, і, наприклад, багато хто воліє вручати коханій дівчині коробочку з будь-якою всячиною всередині — подарунковий бокс.

Подарункові бокси до Дня закоханих продаються напередодні 14 лютого дуже активно, але якщо ви зберете подібний бокс самостійно, то це зробить подарунок набагато ціннішим, ніж якби ви просто пішли і купили його деінде.

Витратьте час та зусилля на вибір відповідної коробки, наповнення для неї і, звичайно ж, прикрашання, і, впевнені, дівчина обов'язково це оцінить. Втім, завжди є варіант, що єдина коробочка, яку дівчина хотіла б отримати в цей день, - та, що з обручкою, але, думаємо, якщо ситуація саме така, ви знаєте, як вчинити.

Однак давайте повернемось до наповнення подарункового боксу на День святого Валентина для дівчини. Що може бути в ньому? Ось популярні варіанти.

Солодощі

Якщо дівчина, звичайно, не на дієті, то дотримання традицій і вручення солодощів на День закоханих — гідний варіант. Зрозуміло, це не повинні бути найдешевші цукерки із найближчого супермаркету! Якщо вже наповнюєте бокс солодощами, вибирайте найякісніші та найсмачніші, ексклюзивні або такі, які «говорять» про ваше кохання.

Товари для ЗОЖ та ПП

А ось цей варіант якраз підійде на випадок, якщо дієта все ж таки присутня. Подарунковим боксом, наповненими різними корисними для здоров'я штучками або продуктами для правильного харчування, ви продемонструєте, що дбаєте про дівчину, поважаєте її вибір і готові підтримати у її прагненні до збереження гарного самопочуття та фігури.

Косметика та парфумерія

Варіант підійде, якщо ви настільки добре знаєте дівчину, що не боїтеся помилитись із вибором потрібних засобів. Пам'ятайте, що під суворою забороною в даному випадку антицелюлітні та антивікові засоби, а також дезодоранти і взагалі будь-що, що може бути сприйнято як натяк на недоліки у зовнішності. Якщо вже вирішуєте дарувати косметику, то нехай це будуть, наприклад, якісь продукти для домашніх СПА-процедур, ароматні місти для тіла, термальна вода для обличчя, креми або муси для тіла тощо.

Аксесуари

Хлопцям зазвичай складно в такому розбиратися, але якщо ви захочете ризикнути, то, вперед, сміливо додавайте в бокс шпильки та гумки для волосся, симпатичну косметичну пов'язку, масажери для обличчя (скребок гуа-ша, нефритовий ролик та подібні), маску для сну, аромасвічки, масажну рукавичку для тіла та інші подібні штучки. Можливо, вам доведеться попросити допомоги у продавців-консультантів, коли вибиратимете такі товари, - не соромтеся зробити це!

Романтичні штучки

Якщо і ви, і дівчина любите романтичні жести, то зібрати подарунковий бокс із різними романтичними презентами буде саме те. Наприклад, в бокс можна покласти баночку з записками «100 причин, чому я тебе люблю», купони бажань, листівку з освідченням у коханні, квіти та багато іншого. А якщо ви зможете зробити своїми руками якусь тематичну прикрасу, скажімо, кулон, браслет чи сережки, то подарунок стане ще приємнішим.

Варіанти для дорослих

У вас уже великий стаж стосунків, ви обидва повнолітні, а «пікантні» подарунки вас не лякають? Прекрасно, значить, ви можете наповнити подарунковий бокс якими-небудь цікавими штучками з області «тільки для дорослих». Їстівна білизна, різні аксесуари для задоволення, шоколадки або пряники з позами з «Камасутри» - вибирайте, що завгодно, але пам'ятайте, що будь-які експерименти повинні проводитися тільки з повної та добровільної згоди обох партнерів.

Вам необов'язково вибирати тільки щось одне із запропонованих ідей, ви можете комбінувати солодощі та косметику, товари для ЗОЖ та аксесуари для краси, можете додати до подарунка сертифікат до улюбленого магазину дівчата, пляшечку гарного вина, упаковку смачної кави або чаю і навіть, чим чорт не жартує, те заповітне кільце. Головне — пам'ятати, для кого саме ви намагаєтеся: подарунки можуть бути будь-якими, якщо ви точно знаєте, що вони сподобаються саме вашій дівчині!

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7709