Що покласти в подарунковий бокс на 8 Березня

05.03.2024 13:59

Що покласти в подарунковий бокс на 8 БерезняВи не знаєте, щоб «такого» подарувати важливим жінкам у вашому житті з нагоди 8 Березня? Або у вас просто немає часу на довгі пошуки відповідного подарунка? Сучасні подарункові бокси виручать у цьому випадку, і ми пропонуємо вам сьогодні дізнатися, що покласти в подарунковий бокс на 8 Березня у різних випадках.

Тренд на подарункові бокси до усіляких свят не втрачає актуальності вже кілька років, і Міжнародний жіночий день не є винятком. Сьогодні у широкому асортименті подарункові бокси до цього свята представлені у магазинах, супермаркетах та різних крафтових лавках, а також їх легко можна замовити в інтернеті, тому проблем із придбанням виникнути не повинно.

Щоправда, якщо вам потрібно щось індивідуальне, то краще спробувати зібрати такий бокс самостійно, наповнивши його саме тим, що до душі одержувачці подарунка — мамі, сестрі, бабусі, дружині, коханій дівчині, подрузі, дочці чи, можливо, колезі.

Як правило, подарункові бокси наповнюють різними солодощами, косметикою, прикрасами та аксесуарами, додають у них кружки, набори чаю або кави, мініатюрні пляшечки з алкогольними напоями тощо. Ще в такі бокси можуть додавати сухофрукти та горіхи, квіти, листівки, ароматичні свічки та саше, невеликі сувеніри, забавні шкарпетки та ще багато чого іншого…

Що з усього цього оберете ви? Залежить, звісно, від того, кому конкретно призначається ваш бокс. Наприклад, мамам і бабусям дарують зазвичай бокси з чаєм та ароматними трав'яними зборами, медом, горіхами, квітами, листівками. Подібні бокси символізують тепло і любов, які ви відчуваєте до цих найважливіших жінок у вашому житті, а також показують вашу турботу і бажання порадувати.

Сестрі-підлітку, зі свого боку, доречніше подарувати бокс, наповнений будь-якими кумедними штучками, які вона оцінить. Чашка з жартівливими написами, шкарпетки із забавним принтом, мила косметична пов'язка на голову з вушками, аромасвічка та невелика м'яка іграшка плюс, звичайно ж, смачні солодощі – класичний варіант подарункового боксу для дівчинки 11-18 років.

Що можна покласти в подарунковий бокс на 8 березня для коханої дівчини чи дружини? Оо, закладаємося, тут доведеться добре поламати голову! Наповнення однозначно має бути романтичним і таким, що символізуватиме вашу любов і пристрасть, тож квіти, прикраси, листівки із зізнаннями у своїх почуттях, солодощі та сувеніри у вигляді сердець будуть цілком доречними.

Ще у бокс для коханої можна покласти різні косметичні штучки, але тільки якщо ви знаєте, що їй вони до вподоби. І краще не ризикуйте дарувати на 8 Березня засоби для гігієни, антивікові засоби або засоби для схуднення: можливо, ваша дівчина чи дружина були б і раді таким подарункам, але точно не в єдине свято всіх жінок на рік.

Як щодо подарункового боксу до 8 Березня для подруги? Все залежить від її вподобань, звісно ж, але «ходовими» варіантами наповнення в цьому випадку будуть чай, кава, алкоголь, делікатеси, косметика, печиво з передбаченнями, різні аксесуари для SPA-процедур, милі сувеніри (на зразок магнітиків на холодильник).

Якщо мова про найкращу подругу, з якою ви завжди ділитеся секретами і у якої все гаразд із почуттям гумору, то в бокс для неї можна покласти різні жартівливі подарунки, такі як смішні шкарпетки чи капці, календар смішних передбачень чи різні дрібниці з «магазину приколів». Добре було б обіграти в наповненні боксу якийсь жарт, відомий лише вам двом, щоб показати, наскільки ви близькі.

Коли потрібно подумати про подарунковий бокс на 8 березня для колеги, то буває складно вибрати дійсно щось індивідуальне, якщо її смаки ви не знаєте досить добре. Тож, мабуть, це той випадок, коли перевірені «стандартні» варіанти наповнення боксу будуть найкращими: кілька класичних цукерок чи батончиків, стильна канцелярія, кухоль, чай чи кава, квіти.

Після того, як ви визначилися, що саме хочете покласти в подарунковий бокс, підготуйте відповідну коробку. В ідеалі вона має бути святковою, але підійде навіть проста біла або крафт-коробка, головне, щоб її розмір був достатнім для того, що ви вирішите в неї помістити. Також купіть або зробіть своїми руками подарунковий наповнювач, щоб вміст усередині не зміщувався, коли везтимете або нестимете свій подарунковий бокс.

Тепер черга за власне наповненням вашого боксу. Намагайтеся розмістити всі подарунки красиво, не звалюйте їх просто в купу. Доповніть бокс красивою листівкою, яку не полінуйтеся підписати вручну. По можливості підбирайте наповнення для боксу так, щоб усі подарунки мали схожу колірну гаму, і слідкуйте за тим, щоб будь-які їстівні елементи вашого боксу мали індивідуальне пакування, яке захищає від контакту з нехарчовими матеріалами.

Будьте готові, що підбір наповнення та складання подарункового боксу на Міжнародний жіночий день може зайняти певний час, тому хоча подібний презент і можна встигнути підготувати в останню хвилину перед святом, але все ж не в буквальному сенсі. Знайдіть можливість виділити заздалегідь трохи часу на покупку вибраних подарунків і закладіть хоча б 20-30 хвилин на заповнення коробки та її прикрашання. Так ви будете впевнені, що встигнете все зробити без зайвого поспіху, а ваш подарунковий бокс справді порадує одержувачку.

За матеріалами: