ООО «Сумытеплоэнерго» перенесло дату открытых слушаний по тарифам на 26 августа

14.08.2017 12:24

ООО «Сумытеплоэнерго» перенесло дату открытых слушаний по тарифам на 26 августаЕще в пятницу, 11 августа, ООО «Сумытеплоэнерго» должно было провести открытые слушания по пересмотру и установке тарифов на тепло и горячую воду. Однако слушания провести не удалось, и они были перенесены. Теперь слушания должны пройти 26 августа в 12:00 по ул. Харьковская, 35.

Соответствующее объявление появилось на сайте ООО «Сумытеплоэнерго» 11 августа. Вот его текст:

Повідомлення про проведення відкритих слухань.
ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО» повідомляється, що “26” серпня 2017 року о 12.00 за адресою: м. Суми, вул. Харківська,35 відбудеться відкрите слухання питання щодо:

Перегляду та встановлення тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання.

Зауваження і пропозиції по суті питання, що пропонується до слухання, надсилаються електронною поштою: [email protected] або засобами поштового зв’язку на адресу: м. Суми, вул. Лебединська, 7. Зауваження та пропозиції приймаються з 12.08.2017 по 25.08.2017

Для реєстрації пропозицій (зауважень) просимо зазначати прізвище, ім’я та по батькові особи (для юридичних осіб – повне найменування), що їх подала, та її контактні дані для здійснення зворотного зв’язку.

Обґрунтування розташовані в розділі «Публікації» на сайті ТОВ «Сумитеплоенерго» http://teplo.sumy.ua.

Дата розміщення повідомлення 11.08.2017 р.

Напомним, ранее предполагалось, что слушания будут перенесены на 9 сентября и пройдут в синем зале здания Сумского горсовета.

По материалам сайта teplo.sumy.ua