На Баранівському кладовищі планують створити Меморіальний комплекс загиблим захисникам України

13.01.2023 10:26

На Баранівському кладовищі планують створити Меморіальний комплекс загиблим захисникам УкраїниПід головуванням очільника Сумської міської ТГ Олександра Лисенка відбулася перша нарада щодо створення Меморіального комплексу загиблим захисникам України на Ново-Центральному Баранівському кладовищі.

Під час наради, на якій були присутні посадовці, представники КУ «Центр учасників бойових дій», громадської організації, що опікується питаннями допомоги сім’ям захисників, рідні загиблих Героїв, у загальних рисах обговорили можливості та шляхи реалізації цього проєкту.

Очільник сумської громади Олександр Лисенко зазначив, що ця ініціатива слушна та має бути втілена на знак пошани та вдячності до всіх тих, хто віддав своє життя за Україну.

У підсумку, для детального розгляду питання, учасники наради вирішили створити робочу групу з питань підготовки проєкту Меморіального комплексу у складі фахівців-архітекторів, членів сімей загиблих захисників України, громадських активістів, що опікуються питаннями допомоги сім’ям загиблих і представники влади громади.

За матеріалами: https://smr.gov.ua