Пошкоджений рашистським дроном будинок у Сумах доведеться демонтувати

05.07.2023 10:37

Пошкоджений рашистським дроном будинок у Сумах доведеться демонтуватиЯк повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх під час брифінгу, пошкоджений 3 липня рашистським дроном будинок у Сумах доведеться, найімовірніше, демонтувати.

«Що стосується найбільш зруйнованого будинку, то скоріше за все його буде демонтовано, адже руйнувань зазнали несучі конструкції. Щодо відновлення зруйнованих будинків, які зазнали пошкоджень внаслідок застосування країною-агресором БПЛА типу Шахід, міською радою створюється відповідна комісія, яка проведе обстеження з подальшим складанням акту для прийняття відповідного рішення, – говорив Володимир Артюх. – Також сьогодні міський голова зустрівся з постраждалими для остаточного з’ясування їх потреб та надання відповідної матеріальної допомоги».

Крім того, в області розроблена та затверджена Комплексна Програма соціального захисту населення на 2022-2026 роки, якою передбачений захід щодо надання адресної грошової допомоги, у тому числі постраждалим особам. Для отримання вищевказаної допомоги необхідно звернутися на гарячу лінію департаменту соціального захисту населення за телефоном: (0542) 77 99 55 (з 8.00 до 17.15), повідомили в ОВА.

За матеріалами: https://sumypost.com/