Близько 80% абонентів КППВ на ранок понеділка вже з теплом, – ОВА

31.10.2023 09:40

Близько 80% абонентів КППВ на ранок понеділка вже з теплом, – ОВАСтаном на ранок понеділка, 30 жовтня в роботу вже запущені всі критичні об’єкти області. Про це начальнику Сумської обласної військової адміністрації Володимиру Артюху повідомила заступниця Марія Зонова.

У Шостці теплопостачальне підприємство розпочало роботу у четвер, у п’ятницю – стартувала подача тепла. Котельня Північного промвузла була запущена в суботу, повідомили в ОВА.

«У неділю сталося два пориви на трубах великих діаметрів, наразі ці пориви ще не ліквідовані. До аварійних бригад КППВ підключилися аварійні бригади «Сумитеплоенерго». До кінця дня ці пориви мають бути усунуті. Близько 80% абонентів КППВ сьогодні на ранок вже з теплом», – зазначила Марія Зонова.

Заступниця начальника Сумської ОВА акцентувала на тому, що теплопостачальні підприємства подають теплоносій до будинків абонентів (до врізу в приміщення), а забезпечення подачі тепла до кожної квартири – це вже зона відповідальності мешканців – співвласників багатоквартирних будинків.

«Аварійні бригади звертаються до споживачів тепла з проханням забезпечити доступ до квартир на верхніх поверхах для спуску повітря», – підкреслила вона.

Нагадаємо: КППВ почала подачу тепла лише в суботу. Графіки розраховані на 5 днів. Минуло лише два повних дні.

За матеріалами: https://sumypost.com/