У Тростянці на Сумщині відкрили нову модульну поліклініку

22.11.2023 13:22

У Тростянці на Сумщині відкрили нову модульну поліклінікуУ Тростянецькій міській лікарні на Сумщині відкрили нову модульну поліклініку. ЇЇ збудували на заміну зруйнованої будівлі консультативно-діагностичної поліклініки. Про це 21 листопада повідомили в обласній військовій адміністрації.

Нова модульна поліклініка зведена на заміну зруйнованої триповерхової будівлі поліклініки, яка була пошкоджена під час окупації Тростянця російською армією. Відкрили поліклініку з допомогою міжнародних партнерів – німецького агентства GIZ.

В новому відділенні – нове оснащення та унікальне й високоточне обладнання. Там пацієнти зможуть отримати медичні послуги терапевта, офтальмолога, отоларинголога, кардіолога, ендокринолога, гінеколога, невропатолога, психіатра, нарколога, хірурга, травматолога, стоматолога, онколога тощо. Також в поліклініці проводитимуть всі необхідні види функціональної діагностики та лабораторні обстеження.

Будівля поліклініки має автономне теплопостачання та електроживлення. В кабінетах встановлені кондиціонери, рекуператори та іонізатори повітря. Також продовжується відновлення в інших відділеннях закладу. Відремонтовані акушерсько-гінекологічне та терапевтичне відділення. На стадії завершення – капітальний ремонт операційного блоку, проводяться роботи з утеплення стаціонарного, інфекційного та поліклінічного корпусів.

За матеріалами: https://suspilne.media/