Сьогодні у Шосткинському районі оголошено День жалоби

29.11.2023 09:29

Сьогодні у Шосткинському районі оголошено День жалоби29 листопада у Шосткинському районі оголошено одноденну жалобу за загиблими в місті Середина-Буда. Відповідне розпорядження підписала тимчасово виконуючий обов’язки голови Шосткинської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Оксана Тарасюк, повідомили в Шосткинській РДА.

Розпорядження рекомендує на знак скорботи за загиблими на будинках і спорудах органів місцевого самоврядування, підприємствах, установах і організаціях незалежно від форми власності забезпечити приспущення Державного Прапора України із траурною стрічкою та скасувати розважально-концертні заходи, внести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач на всій території району.

Нагадаємо, що сьогодні опівдні ворог вкотре вчинив цинічний та підлий злочин проти мирних людей. російські терористи з РСЗВ обстріляли житлові будинки у місті Середина-Буда Шосткинського району.

У результаті обстрілу, троє людей загинули, троє – травмовані. Серед загиблих – 7-річна дівчинка, яка від отриманих травм померла у лікарні.

Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих. Ми разом з вами у цей важкий час. Світла пам’ять про загиблих назавжди у наших серцях!

Не забудемо і не пробачимо жоден кривавий злочин окупантів!

За матеріалами: https://sumypost.com/